Meistä

Tervetuloa Moneezyn sivuille! Tarjoamme sinulle riippumattoman alustan lainojen kilpailuttamiseen.

Me Moneezylla pyrimme antamaan tuleville lainanottajille etulyöntiaseman lainamarkkinoilla, jota pankit ovat hallinneet vuosikausia. Esittelemme sinulle markkinoiden luotettavimmat lainanantajat ja varmistamme, että he löytävät sinut.

Moneezy haluaa muuttaa valtajärjestyksen siten, että pankit kilpailevatkin sinun huomiostasi, eikä toisin päin. Unelmamme on olla mukana tekemässä lainamarkkinoista läpinäkyvämpää sekä auttaa sinua ymmärtämään monimutkaisia talousmaailman kiemuroita ennen kuin haet lainaa. Uskomme, että nämä asiat tulevat muuttamaan tapaa, jolla otamme lainoja tulevaisuudessa. Tarkoituksemme on siis tehdä työtä lainaajien paremman tulevaisuuden hyväksi.

Enemmän kuin vertailupalvelu

Moneezy ei ole mikään uusi palveluntarjoaja. Sen takana olevalla yrityksellä, Intelligent Bankerillä on yli 10 vuoden kokemus alalta ja se on erikoistunut lainojen vertailuun jo vuodesta 2009. Olemme omakohtaisesti kokeneet, kuinka monimutkaiselta ja valtavalta lainamarkkinat voivat lainanottajana tuntua. Visionamme onkin koota kaikki tieto samaan paikkaan.

Olemme koonneet laajan valikoiman pankkeja ja lainanantajia sivuillemme, jotta sinulla on mahdollisuus hankkia ja vertailla lainatarjouksia monilta eri palveluntarjoajilta. Tämä tarkoittaa, että saat useita räätälöityjä tarjouksia, joista voit valita. Lue lisää yrityksemme toiminnasta täältä.

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki. Haluamme tehdä paljon enemmän kuin olla vain vertailupalvelu. Meille se tarkoittaa tiedon jakamista sekä yksityiskohtaisen ja todellisen käsityksen antamista saatavilla olevista rahoitustuotteista. Teemme töitä sen tavoitteen pohjalta, että tiedon levittämisellä ja läpinäkyvyydellä tulee olemaan johtava rooli. Tämä tarkoittaa, että kaikki lainoihin ja rahoitukseen liittyvät tiedot ovat saatavilla Moneezyn sivuilta. Tuotamme säännöllisesti artikkeleita ja blogipostauksia koskien muun muassa budjettia, sijoittamista ja yleisiä talouskäsitteitä, jotka selitämme selkokielellä. Samalla otamme usein yhteyttä alan asiantuntijoihin ja annamme heille mahdollisuuden kertoa heille oleellisesta aiheesta talousmarkkinoilla.

Vierailemalla sivuillamme saat kasvatettua tietotaitoasi talouden aloittelijasta seuraavalle tasolle hetkessä. Jos sinua kiinnostaa lukea enemmän, kuinka luomme sisältömme, voit lukea lisää täältä.

Moneezyllä toimimme myös ihmiseltä ihmiselle periaatteen mukaisesti. Meillä ei ole sellaista käsitettä kuin pankilta asiakkaalle. Tärkein tehtävämme on lisätä tietoasi lainoista. Teemme tämän selventämällä kaikki lainaprosessin osa-alueet, emmekä piilottele lainan mukanaan tuomaa vastuuta.

Tehtävämme ei ole helppo, mutta teemme kaikkemme, jotta lainanhausta tulee sinulle edes hieman helpompaa.

Tiimi Moneezyn takana

Moneezy.com on aidosti globaali yritys – tämä toteutuu niin tarjoamamme vertailupalvelun kautta, joka toimii yli 15 maassa, kuin myös työntekijöidemme puolesta. Tällä hetkellä tiimimme koostuu yli 10 eri kansallisuudesta. Tämä näkyy työmme jäljessä kohdennettuna informaationa juuri sinulle ja myös epävirallisissa keskusteluissamme toimistolla, joiden kautta ymmärrämme päivä päivältä paremmin toistemme kulttuureita.

Vaikka puhumme eri kielillä ja meillä kaikilla on eri käsitys siitä, millainen on hyvä sää, olemme kaikki samaa mieltä niistä arvoista, joiden eteen työskentelemme. Kokemuksemme, tietomme ja halumme miettiä loppuun saakka uusia, arvoa tuovia ratkaisuita, luo työpaikan, jossa innovatiivisille ideoille ja avoimelle keskustelulle on aina tilaa.

Tämän lisäksi työskentelemme seuraavien arvojen mukaisesti nyt ja tulevaisuudessa:

Harmonia:

  • Uskomme, että toistensa kanssa hyvin toimeen tulevat työntekijät tarjoavat parhaat mahdolliset olosuhteet hyvälle työilmapiirille.

Elämän ja työn tasapaino:

  • Nimenomaan tässä järjestyksessä, sillä ihmiset tulevat tärkeysjärjestyksessä ennen työtä.

Tahto ja usko:

  • Uskomme, että pystymme työllämme vaikuttamaan ympäröivään maailmaan.

Kunnioitamme:

  • Toisiamme. Työtämme. Yhteistyökumppaneitamme. Sekä käyttäjiämme.

Sosiaalinen vastuu:

  • Koska voimme. Koska meidän pitää.

Yhteistyö

Jos näet mahdollisuuden hedelmälliselle yhteistyölle, voit lukea lisää mahdollisuuksista täältä.

Media

Jos viittaat materiaalissasi Moneezyyn, löydät tietoa brändimme väreistä sekä logosta täältä. Lisäksi löydät myös viimeaikaisia mediajulkaisuita, joissa meidät on mainittu.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved