Toimintaperiaatteemme

Lisää tietoa mainostajista sekä liiketoimintamallistamme juuri sinulle.

Moneezy ei ole pankki eikä lainanantaja, vaan pikemminkin linkki sinun ja palveluntarjoajien välillä. Hankimme lainatarjouksia useilta lainanantajilta, jotta sinulla on parhaat edellytykset löytää tarpeitasi vastaava laina. Pyrimme luomaan toimivan, vetovoimaisen ja tehokkaan palvelun, joka antaa sinulle yleiskuvan lainanantajien tarjoamista koroista ja muista ehdoista, jotta voit helposti ja nopeasti vertailla niitä.

Emme kuitenkaan ole sijoitusneuvoja.

Kaikki Moneezyssä oleva sisältö on saatavillasi maksutta, jotta voit käyttää sitä työkaluna tiedonhankintaan.

Vaikka haluaisimme, emme voi kattaa kaikkia markkinoilla olevia rahoitustuotteita, emmekä kaikkia taloutta koskevia ilmiöitä. Siksi emme voi taata sisältömme sopivuutta tai hyödyllisyyttä henkilökohtaiseen tilanteeseesi nähden. Artikkelimme, blogikirjoituksemme ja oppaamme eivät siis korvaa henkilökohtaista ​neuvontaa, vaan ne on kirjoitettu yleisemmästä näkökulmasta.

Perustamme tietomme ja esimerkkimme aiempiin markkinatuloksiin ja analyyseihin, ja kirjoitamme tekstimme tämän päivän trendien perusteella – emme pysty ennustamaan tulevaisuutta. Voimme ainoastaan kirjoittaa sen pohjalta, miltä talousmarkkinat näyttävät tässä ja nyt.

Me Moneezyllä haluamme varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus tehdä tietoisia, perusteltuja taloudellisia päätöksiä. Tästä syystä et ole koskaan täysin valmis Moneezyn kanssa - löydät sivuiltamme aina lisää hyödyllistä sisältöä ja tietoa.

Kuinka tienaamme rahaa?

Koska Moneezy on ilmainen alusta, ei sinulle aiheudu lisäkuluja tai korkokustannuksia palvelumme käyttämisestä. Ansaitsemme rahaa palkkioperiaatteella pankeilta ja lainanantajilta, joiden kanssa työskentelemme. Jokainen myönnetty laina, joka on haettu Moneezyn sivujen kautta, tuottaa meille provision. Lainan hakeminen Moneezyn kautta on sinulle käyttäjänä saman hintaista kuin suoraan lainantarjoajalta hakeminen. Autamme niin sinua, kuin lainantarjoajiakin - emme kilpaile heidän kanssaan.

Toimintamallimme on affiliate-markkinointi, joka meidän tapauksessamme tarkoittaa kolmen osapuolen yhteistyötä; lainanantajan, Moneezyn ja sinun.

  1. Mainostamme rahoitustuotetta vertailupalvelussamme,

  2. Sinä klikkaat tuotetta ja lähetät lainahakemuksen yhdelle tai useammalle lainanantajalle,

  3. Lainanantajat maksavat meille palkkion toimistasi.

Se, mistä toimista saamme palkkion, vaihtelee hieman. Jotkut lainanantajat maksavat meille käyttäjien lähettämisestä verkkosivustolleen, kun taas toiset vaativat täytetyn hakemuksen.

Saamamme välityspalkkio ei vaikuta tekemiimme toimituksellisiin valintoihin. Olemme aina objektiivisia tuotearvosteluissamme. Mainontaan liittyvät näkökohdat voivat vaikuttaa tiettyjen tuotteiden järjestykseen ja sijoitteluun, mutta tämä ei vaikuta sisältöömme kokonaisuutena.

Olemme ylpeitä tarjoamastamme opastuksesta ja tiedoista, joita välitämme, sekä luomastamme työkalusta – joka on vieläpä ilmainen ja yksinkertainen käyttää. Moneezyn avulla sinulla on siis aina vahva ammattitaito puolellasi.

Lainasopimus ja lainahakemus

Kun olet hakenut lainaa lainanantajalta, Moneezy ei ole enää vastuussa lainaprosessistasi. Meillä ei ole vaikutusvaltaa lainanantajalta saamaasi lainatarjoukseen, emmekä ole vastuussa sopimuksesi sisällöstä tai sen rikkomisesta.

Ristiriidat lainanottajan ja lainanantajan välillä

Moneezy ei toimi välikätenä tilanteessa, jossa sinun ja lainanantajan välille syntyy ristiriita – riippumatta siitä liittyykö se lainaan vai ei. Kun hakemus on lähetetty, emme enää ole mukana lainaprosessissa.

Tästä syystä kaikki hakemukseen liittyvät valitukset ja kysymykset tulee esittää suoraan lainanantajalle.

Vastuullinen lainamarkkina

Me Moneezylla työskentelemme tulevaisuuden lainamarkkinoiden puolesta, jonka perusta on läpinäkyvyydessä, tiedossa ja vastuullisuudessa. Vastuu tulee jakaa tasan lainanottajan ja lainanantajan välillä, mutta viime kädessä on omalla vastuullasi lainata rahaa vain maksukykysi mukaisesti.

Siksi suosittelemme, että varmistat henkilökohtaisen vakaan taloudellisen tilanteen itsellesi ennen lainan hakemista.

Henkilötietojen käsittely

Sen lisäksi, että otamme tiedon jakamisen ja läpinäkyvyyden lainamarkkinoilla vakavasti, pidämme vieläkin tärkeämpänä, että käsittelemme henkilötietojasi asianmukaisesti. Voit olla varma, että noudatamme säädettyjä lakeja, ja siksi keräämme sinusta vain asiaankuuluvia ja tarpeellisia tietoja. Näitä tietoja käytetään vain sisäisesti erityistarkoituksiin, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille.

Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved