Moneezyn toimitukselliset ohjeet

Meitä on Moneezylla suuri joukko, joilla kaikilla on juuret viestinnän ja rahoituksen maailmasta ja teemme sitä, mitä osaamme parhaiten; inspiroimme ja välittämme tärkeää tietoja lukijoillemme. Päämäärämme on luoda kohdennettua, kattavaa ja informatiivista sisältöä, joka on kirjoitettu kohdeyleisömme mielessä pitäen.

Tuotamme kaiken sisältömme aiheesta riippumatta ammattitaidolla ja perustavanlaatuisen taustatutkimuksen kautta. Toimimme samojen periaatteiden mukaisesti kaikilla alustoillamme ja varmistamme, että tuottamamme sisältö on laadukasta niin kirjoitusasultaan kuin sisällöltäänkin.

Tekstien kirjoittaminen ja tiedon jakaminen on meille ylpeyden aihe. Siksi pyrimme luomaan hyvin muotoiltua, alkuperäistä sisältöä, sen sijaan, että uudelleen käyttäisimme muiden kirjoituksia. Haluamme luoda verkkouniversumin, jossa hyvä sisältö ja saatavilla oleva tieto eivät ole luksusta vaan perusoikeus.

Perusperiaatteet

Toimituksellinen riippumattomuus on meille perusarvo, joka auttaa varmistamaan sisältömme laadun. Moneezyn sisällöntuottajat työskentelevät tässä yhteydessä viiden toimituksellisen periaatteen pohjalta:

  • Oikeudenmukaisuus: Kirjoittamamme sanat vaikuttavat lukijoidemme ensivaikutelmaan liikekumppaneistamme. Pyrimme antamaan oikeudenmukaisen kuvan heistä samalla kun jaamme totuudenmukaista tietoa yksittäisistä rahoitustuotteista.

  • Tarkkuus: Taustatutkimus on yksi tärkeimmistä työvaiheista sisällöntuotannossamme. Se on myös ensimmäinen askel työprosessissamme. Lukijamme ovat oikeutettuja saamaan täsmällistä tietoa, joka on kirjoitettu ymmärrettävällä kielellä. Siksi työntekijämme, jotka ovat kokeneita lähdekritiikin ja oikolukemisen saralla, tarkastavat kaiken sisällön perusteellisesti ennen sen julkaisemista.

  • Objektiivisuus: Moneezy vertailee rahoitusvaihtoehtoja ja tarjoamme lukijoillemme tarvittavan tiedon, jotta he voivat tehdä tietoisia taloudellisia päätöksiä. Käytämme monipuolisia lähteitä, jotka ovat luotettavia ja perustuvat alan asiantuntemukseen. Lisäksi arviomme rahoitustuotteista ovat aina objektiivisia.

  • Merkityksellisyys: Kaikki Moneezyn sivuilla saatavilla oleva tieto on ajankohtaista ja ajan tasalla. Kirjoittajatiimillemme on kaiken a ja o, että artikkelimme ovat ajankohtaisia niiden julkaisupäivänä.

  • Avoimuus: Sitä saa, mitä tilaa. Siksi pyrimme tarjoamaan lukijalle täyden läpinäkyvyyden. Olemme esimerkiksi avoimia siitä, kuinka ansaitsemme rahaa. Olemme myös avoimia siinä, että olemme ihmisiä ja ihmiset tekevät joskus virheitä. Jokainen lukija, joka kohtaa virheen Moneezyn sivuilla, voi ilmoittaa siitä täyttämällä tämän lomakkeen.

Tekoäly -ohjeet

Uuden tuottamista kierrätyksen sijaan – ainakin meidän työssämme. Tiimimme koostuu 13 sisällöntuottajasta ja viestintäasiantuntijasta, joilla kaikilla on kyky kirjoittaa uutta, mukaansatempaavaa ja terävää sisältöä. He vastaavat Moneezyn sivuilla olevien tekstien luomisesta, mukaan lukien artikkelit, blogitekstit sekä oppaat.

Ensimmäisten joukossa alallamme käytämme tekoälyä työkaluna esimerkiksi inspiraationa tutkimukseen ja ideoiden luomiseen. Näemme teknologian älykkäänä ja globaalina sparrauskumppanina, emme tekstin tuottajana. Kaikki julkaisemamme tekstit käydään läpi ihmisen toimesta ennen niiden julkaisemista. Kannustammekin kaikkia kirjoittajiamme hyödyntämään tekniikan vahvimpia puolia, mutta tiedämme myös, että parhaat ideat syntyvät ihmisen toimesta.

Hyvä sisältö tuo ihmiset yhteen – ja siksi kirjoitamme ihmisiltä ihmisille - meiltä sinulle.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved