Apple Card -luottokortti. – Saa enemmän irti arjestasi.

Sisällysluettelo

Share
Tweet
Share

Apple Card -luottokortti. – Saa enemmän irti arjestasi.

Apple Payn uusi toiminto on täällä. Apple on tuotteen julkistuksen lisäksi ilmoittanut, että tämän tuotteen avulla he ovat aloittaneet taistelunsa luottokorttipetoksia vastaan. Jos sinulla on tarvetta luottokortille, mutta lompakossasi ei ole tilaa taas yhdelle kortille, lue tämä artikkeli niin tiedät olisiko Apple Card sinulle toimiva vaihtoehto.

Apple Card -luottokortti

Teknologia uudistuu hurjaa vauhtia jaa uusia tuotteita tulee markkinoille kuin sieniä sateella. Apple laajentaa tuotevalikoimaansa taas ​​- tällä kertaa kyseessä on lisäys heidän maksujärjestelmänsä Apple Payn toimintoihin Apple Cashin rinnalle: uusi pankkipalvelu, nimeltään Apple Card -luottokortti. Se on kehitetty yhteistyössä Goldman Sachsin ja Mastercardin kanssa ja lanseerattiin keväällä 2019.

Applen taloustuotteet:
  • Apple Pay mahdollistaa digitaaliset maksut puhelimellasi. Se toimii Apple Cash sekä Apple Card toimintojen runkona.

  • Apple Cash on digitaalinen debit kortti, joka mahdollistaa rahan lähettämisen sekä vastaanottamisen.

  • Apple Card on digitaalinen sekä fyysinen luottokortti, johon voit asettaa haluamasi luottorajan.

Itse yrityksen mukaan Applen luottokortin idea on, että se toimii Apple Pay -sovelluksen lisäosana. Se tarjoaa mahdollisuuden virtuaaliseen luottokorttiin, joka antaa käyttäjälle myös mahdollisuuden luoda yleiskatsauksen kulutukseen, lainoihin ja tuloihin, kun käytät Apple Pay-sovellusta.

Apple Cardin käyttö on kannattavaa, sillä Apple on mahdollistanut bonussysteemin sen käyttäjille. Saat jopa 2 prosenttia bonusta joka kerta kun käytät korttia. Nämä bonukset voit käyttää missä tahansa haluat. Applen mukaan he panostavat tulevaisuuteen - ja heidän mukaansa tämä on tulevaisuus!

Uusi valtti taistelussa luottokorttipetoksia vastaan

Kuinka Apple sitten aikoo toteuttaa tavoitteensa luottokorttipetoksien vähentämiseksi?Amerikkalainen teknologiajätti on korvannut tavallisen luottokortin CVV-turvakoodin dynaamisella CVV-koodilla, joka muuttuu joka kerta kun korttia käytetään.

Apple vakuuttaa, että he eivät saa tietoa kuluttajien ostokäyttäytymisestä ja ostoksista kortin avulla. Paikat joissa korttia käytät ja mitä sillä ostat säilyvät siis vain sinun tiedossasi.

Digitaalisen kortin lisäksi sinulla on mahdollisuus saada fyysinen, titaaninen Apple kortti. Tämä on Applen omaa muotoilua, eikä siinä ole printattua korttinumeroa tai CVV-koodia nähtävillä - nämä tiedot löydät Apple Pay sovelluksestasi.

Digitaalinen kortti säilyy samassa sovelluksessa, kuin aikaisempi Apple Cash debit korttisi. Saat pidettyä kaikki taloutesi kortit sekä tiedot käyttötottumuksistasi yhdessä paikassa. Tämä helpottaa myös kulutuksesi seuraamista. Näin pysyt ajantasalla mihin käytät rahasi.

Pysy ajantasalla taloudellisesta tilanteeestasi:

Jos sinua kiinnostaa suunnitella henkilökohtaista talouttasi pitkäjänteisemmin, suosittelemme lukemaan 5 vinkkiämme kuinka voit budjetoida kuin ammattilainen.

Epäilyttääkö sinua rahojesi käyttö vain digitaalisessa muodossa sovelluksen avulla? Apple Card -luottokortti on turvallinen, eikä sitä pysty käyttämään paikoissa, jotka eivät vielä hyväksy Apple Pay -palvelua. Jos sinulla on uudempi iPhone käsissäsi, voit nauttia entistä suuremmista eduista käyttäessäsi palvelua. Voit hyväksikäyttää puhelimeen sisäänrakennettuja turvatoimia rahojesi turvaamiseksi. Muun muassa kosketustunnistus sekä kasvotunnistus ostosten hyväksymiskeinona varmistavat, että vain sinä pystyt käyttämään rahojasi. Tällaista toimintoa ei fyysinen luottokortti pysty tarjoamaan.

Tervetuloa Apple Card -luottokortti! Tervetuloa tulevaisuus!

Kirjoittaja:
General Manager
Emil Kjær
General Manager

Emil käyttää asiantuntemustaan edistääkseen finanssialaa. Hän on valmistunut Etelä-Tanskan yliopistosta ja työskennellyt General Managerina Intelligent Bankerilla vuodesta 2013. Tänä aikana hän on auttanut yli 500.000 maailmanlaajuista käyttäjää heidän taloudellisten tarpeidensa kanssa.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved