logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Saat parhaan tarjouksen
Lainasumma
2 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4 - 20 %
Min. ikä
18 vuotta
2 000 €
60 000 €
Laina-aika
2 vuotta
Todellinen vuosikorko (arvio)
12.00%
Lainakulut (arvio)
259,53 €
Kokonaissumma (arvio)
2 259,53 €
Kk. maksu
94 €
yli 24 kuukautta
Aloita hakemus
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 10 vuotta takaisinmaksuajalla, on 7,21 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 13 923 €. Todellinen vuosikorko on 4 - 20 %

Sisällysluettelo

Axolaina

Tarvitsetko apua oikean lainatuotteen valinnassa? Onko pääsi pyörällä vaihtoehtojen viidakossa? Lainamarkkinoilla on onneksi positiivista, että vaihtoehtoja on monta, näin sinulla on suurempi mahdollisuus löytää juuri omaan tilanteeseesi sopiva laina. Valinnan tekemisessä sinua voi auttaa Axolaina.

Mikä on Axolaina?

Axolaina yrityksenä on osa Norjalaista Axo Group yritystä. Tämä alun perin norjalainen lainanvälittäjä aloitti toimintansa vuonna 2008. Nykyään yritys tarjoaa lainanvertailupalveluita Pohjoismaissa: Suomessa, Norjassa, Tanskassa (LendMe) sekä Ruotsissa (Axo Finans).

Axolainan missiona on tehdä lainavertailusta helppoa ja vaivatonta kaikille. Heidän kauttaan voit muun muassa hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhan lainasi koron. Kun vertailutat lainasi Axolainan kautta, saat nopeasti jopa 18 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjouksen yhdellä hakemuksella helposti verkosta.

Lainahakemuksen tekeminen on sinulle ilmaista. Axolaina saa tuottonsa yhteistyökumppaneiltaan provisiona. Joka kerta, kun asiakas päätyy ottamaan lainaa Axolainan lähettämän tarjouksen perusteella, saa yhtiö lainasummasta tietyn palkkion itselleen. Kuluttajana saat kuitenkin tarjouksen aivan samoin ehdoin Axolainan välittämänä, kuin jos hakisit sitä suoraan pankilta itseltään. Käyttämällä tätä palvelua säästät itseltäsi aikaa, hermoja sekä rahaa.

Millaista lainaa Axolaina tarjoaa?

Lainantarve sekä mahdollisuutesi saada tietty summa lainaa riippuvat monesta tekijästä. Jos lainantarpeesi 2000-60 000 euron välillä, voit hakea lainaa Axolainan kautta. Heidän lainatarjontaansa  kuuluvat muun muassa kulutusluotto, vakuudeton laina, lainan kilpailutus sekä vanhojen lainojen yhdistäminen. Axolaina tarjoaa lainoja eripituisilla laina-ajoilla aina yhdestä vuodesta 15 vuoden laina-aikaan asti. Kuukausittaisen lainanlyhennyksen määrä riippuu saamasi lainan määrästä, laina-ajasta sekä lainan muista kuukausittaisista kuluista.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainojen vertailu Axolainan kautta on sinulle ilmaista ja saamasi tarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää hakemuksen lähettämisestä. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Hakeaksesi lainaa, tulee sinun täyttää muutama ehto:

  • sinun tulee olla yli 18-vuotias;
  • sinulla tulee olla säännölliset tulot;
  • sinulla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kun täytät nämä ehdot, voit huoletta lähettää lainahakemuksesi eteenpäin ja jäädä odottamaan tarjouksia.

Kuinka haen lainaa Axolainan kautta?

Hakeaksesi lainaa Axolainan kautta, tulee sinun varmistua siitä, että täytät yllä luetellut lainan hakemiseen asetetut ehdot. Ennen kuin voit täyttää hakemuksen heidän sivuillaan, tulee sinun arvioida lainatarpeesi sekä kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukaudessa. Tähän voi auttaa tarkan kuukausibudjetin tekeminen. Näin saat selville paljonko sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin kuukausittain.

Itse lainahakemuksen tekoon menee lopulta vain pari minuuttia. Näin se tapahtuu:

  1. Lainahakemuksen täyttäminen aloitetaan syöttämällä verkkolomakkeelle tarvitsemasi lainasumma.
  2. Seuraavaksi sinun tulee valita laina-aika sen mukaan paljonko pystyt lyhentämään lainaa kuukausittain.
  3. Seuraavilla sivuilla sinun tulee täyttää henkilötietojasi koskevat kohdat, kuten yhteystiedot, henkilötunnus sekä tiedot tuloistasi. Näiden tietojen avulla lainanmyöntäjät arvioivat lainahakemuksesi.
  4. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksesi Axolainalle. He lähettävät sen saman tien kaikille yhteistyökumppaneilleen. Sinun tarvitsee vain odottaa.
  5. Jopa kahden tunnin kuluessa saat lainatarjoukset sähköpostiisi ja voit valita niistä sinulle sopivimman.

Lainan kulut, kuten lainanhoitomaksu, lainan korot sekä muut mahdolliset maksut riippuvat valitsemastasi lainatarjouksesta. Vertailethan ne siis tarkkaan ennen kuin sitoudut ottamaan lainan.

Lainan hakeminen ja saaminen ei voisi paljon helpommaksi mennä. Axolaina varmistaa, että saat tarjouksia ainoastaan hyvämaineisilta ja luotettavilta lainanantajilta, joten sinun tarvitsee huolehtia vain, että sinulla on verkkoyhteys, jotta voit hakea lainaa. Lainan takaisinmaksu tapahtuu suoraan lainanmyöntäjälle. Kuukausittainen lainanlyhennyksen määrä riippuu siis siitä, millaisen lainatarjouksen lopulta hyväksyt.

Onko sinulla kysyttävää lainoista?

Axolainan asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa lainatuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelun yhteystiedot (sähköposti sekä puhelinnumero) löytyvät heidän sivuiltaan aukioloaikojen kera. Axolainan verkkosivuilta löydät myös valmiita vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Suuntaathan siis sinne, jos sinulle herää kysyttävää lainamahdollisuuksistasi tai hakuprosessista.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Axolaina

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Sortter logo
Ilmainen hakemus
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved