logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lainojen yhdistäminen
Lainasumma
100 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 20 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,19 - 20 %
Min. ikä
18 vuotta
100 €
60 000 €
Laina-aika
2 vuotta
Todellinen vuosikorko (arvio)
12.10%
Lainakulut (arvio)
261,66 €
Kokonaissumma (arvio)
2 261,66 €
Kk. maksu
94 €
yli 24 kuukautta
Aloita hakemus
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 5 vuotta takaisinmaksuajalla, on 6,26 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 11 623 €. Todellinen vuosikorko on 4,19 - 20 %

Sisällysluettelo

Omalaina

OmaLaina.fi on suomalainen lainojenvertailuun erikoistunut sivusto, joka kilpailuttaa yli 30 lainanmyöntäjää löytääkseen parhaan mahdollisen lainatarjouksen asiakkailleen. Palvelun yhteistyökumppanit ovat vakavaraisia ja tunnettuja rahalaitoksia ja lainanmyöntäjiä. OmaLaina.fi palvelulle on myönnetty avainlippu, joka kertoo luotettavasta kotimaisesta palvelun laadusta.

Lainan hakeminen

OmaLaina.fi kautta lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista, eikä vaadi hakijalta sitoutumista ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. OmaLaina.fi palvelun kautta voit hakea monia erilaisia lainoja, ilman takaajia tai vakuutta. Lainapäätöksen saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Näin haet lainaa:

  • Valitse tarvitsemasi lainasumma sekä itsellesi sopiva takaisinmaksu aika
  • Täytä tarvittavat henkilötiedot. Huomaa, että tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen hakemuksen tekemiseen!
  • Täytä asumiseen liittyvät tiedot, kuten osoite, asumismuoto ja asunnon tyyppi. Hakemuksen tekemiseen tarvitsee pysyvän osoitteen Suomessa.
  • Täytä palkkaan ja koulutukseen liittyvät tiedot. Huomaa, että tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot hakeaksesi lainaa OmaLaina.fi palvelun kautta
  • Täytä velkoihin ja menoihisi liittyvät tiedot. Jos haluat yhdistää aikaisempia lainojasi muistathan klikata “haluan yhdistää nämä lainat” painiketta.
  • Täytä pankkitiedot. Huomaa, että tarvitset suomalaiset pankkitunnukset ja pankkitilin hakemuksen tekemiseen.
  • Jos haluat hakea suurempia lainasummia, kannattaa harkita yhteishakijaa. Pienituloisten on helpompi hakea suurempien rahasummia yhteishakijan kanssa, sillä molempien hakijoiden tulot lasketaan yhteen. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.
  • Viimeisenä, hakijan tulee valita lainan hakutarkoitus.
  • Valmiin lainahakemuksen ja eri rahoituslaitosten lainapäätökset näet helposti OmaLaina.fi-sivulta löytyvän OmaTilin kautta.

Lainaehdot

OmaLaina.fi palvelun kautta lainaa voi hakea yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhdas luottorekisteri eli henkilöllä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta vaaditaan myös suomalainen osoite, pankkitili sekä verkkopankkitunnukset.

OmaLaina.fi palvelun kautta lainaa voi hakea sadasta eurosta jopa 60 000 euroon asti 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla. Takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta sekä hakijan takaisinmaksukyvystä. Lainapäätöksen saa yleensä heti ja pienimmissä lainoissa rahat saattavat olla tilillä jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

OmaLaina.fi asiakaspalveluun saa yhteyden helposti sähköpostitse sekä puhelimitse. Puhelinpalveluun saat yhteyden arkipäivisin kello 9.00-18.00 välillä numerosta 09 42550540. Kannattaa myös katsoa OmaLaina.fi palvelun “Usein kysytyt kysymykset”- osio, josta löytyy hyvin vastauksia kaikenlaisiin lainan hakemiseen liittyviin kysymyksiin.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Omalaina

Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Unolaina logo
Useita eri pankkeja
Valitse laina itse
Lue lisää
Sortter logo
Ilmainen hakemus
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved