logo
Ilmainen hakemus
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Saat lainapäätöksen heti
Lainasumma
1 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4 - 10 %
Min. ikä
20 vuotta
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
2 vuotta
Todellinen vuosikorko (arvio)
7.00%
Lainakulut (arvio)
149,08 €
Kokonaissumma (arvio)
2 149,08 €
Kk. maksu
90 €
yli 24 kuukautta
Aloita hakemus
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 5 vuotta takaisinmaksuajalla, on 4 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 12 000 €. Todellinen vuosikorko on 4 - 10 %

Sortter

Sortter auttaa sinua vertailemaan pankkien lainatarjouksia ja löytämään sinulle parhaan vaihtoehdon vakuudettomista lainoista jopa 60 000 euroon asti – maksutta ja nopeasti. Sortter on suomalainen kulutusluottoja vertaileva palvelu, jolle on myönnetty avainlippumerkki. Sortter hyväksyy kumppaneikseen ainoastaan lainantarjoajia, jotka ovat luotettavia pankkeja ja jotka tarjoavat lainoja reiluin ehdoin. Sortter lupaa toimittaa lainatarjoukset sinulle selkeästi esitettyinä ja nopeasti vain yhdellä hakemuksella.

Lainaehdot

Sortter tarjoaa lainanvertailua monenlaisiin lainoihin kulutusluotoista, yritys- ja asuntolainoihin sekä lainojen yhdistämiseen. Voit hakea lainaa 1000 – 60 000 euron summalle ja laina-ajaksi voit valita 1 – 15 vuotta. Lainan voit aina maksaa takaisin myös ennenaikaisesti, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu. Sortter laina on tarkoitettu maksuhäiriövapaille henkilöille, jotka asuvat Suomessa, joilla on vakituiset tulot ja jotka ovat vähintään 20 vuotiaita.

Sortter laina askel askeleelta

Voit hakea Sortter lainaa jättämällä hakemuksen helposti verkossa syöttämällä haluamasi laina-ajan sekä lainasumman hakulomakkeelle. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Sinun tulee myös täyttää perustiedot itsestäsi, perhemuodostasi, tuloistasi, työnantajastasi ja menoistasi sekä hyväksyä palvelun käyttöehdot. Sortter toimittaa sinulle lainatarjouksia viimeistään seuraavana päivänä yksityiskohtineen ja järjestettynä hinnan mukaan edullisimmasta alkaen. Lainatarjoukset ovat voimassa 2-4 viikkoa ja se on ilmoitettu kussakin tarjouksessa.

Päätät itse että hyväksytkö jonkin saamasi lainatarjouksen. Lopullisen lainasopimuksen allekirjoitat valitsemasi lainanantajan kanssa, jolta laina nostetaan ja jolle lainanlyhennykset maksetaan takaisin. Lainavertailussa lainan hinta määrittyy suurimmaksi osaksi koron perusteella. Sortterin sinulle antamat tarjoukset sisältävät lainan todellisen vuosikoron, koron, laskutuspalkkiot, kuukausi-, tilinhoito-, avaus- ja käsittelymaksut. Näin voit helposti vertailla eri tarjouksia.

Sortter lupaa antaa sinulle parhaan mahdollisen koron valitsemallesi Sortter kulutusluotolle. Jos lainan ottamisen jälkeen löydät valitsemasi lainan huokeammalla korolla joltain Sortterin kumppanilta myöhemmin, hyvittää yhtiö sinulle lainojen hintaerotuksen korkotakuun mukaisesti.

Sortter tarjoaa reilua lainavertailua

Koska lainan ottaminen on monissa tapauksissa pitkäaikainen sitoumus, tulee se aina ottaa harkiten ja perusteellisen vaihtoehtojen vertailun jälkeen. Tämän vuoksi Sortter on laatinut reilut periaatteet, jonka mukaan he toimivat lainatuotteiden vertailua tarjotessaan. Nämä periaatteet ovat helposti näkyvillä Sortterin verkkosivuilla:

  1. Sortter antaa aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, sillä se on ainoa luotettava tapa verrata lainoja.
  2. Sortter suosittelee sinulle aina edullisinta kulutusluottoa, ja esittää tarjoukset totuudenmukaisesti sekä helposti ymmärrettävässä muodossa.
  3. Sortter avaa tarjousten yksityiskohdat sinulle ja näyttää kaikki lainan kustannukset ja muut ehdot listattuna selkeästi.
  4. Sortterin kumppanit ovat avoimesti listattuna tarjoukseesi.
  5. Sortter kulutusluottojen vertailu takaa lainallesi parhaan koron.
  6. Sortter kunnioittaa toiveitasi koskien markkinointiviestintää. Voit missä tahansa vaiheessa perua markkinointia koskevat viestit.
  7. Sortter noudattaa ajantasaisia tietoturvastandardeja, lakeja ja määräyksiä.

Sortter asiakaspalvelu

Mikäli sinulle hakijana tulee kysymyksiä hakemusprosessiin liittyen, voit olla suoraan yhteydessä Sortterin asiakaspalveluun. Lisäksi Sortter ylläpitää sivua yleisimmin kysytyistä kysymyksistä, jolta voit myös etsiä vastausta kysymykseesi.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Sortter

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved