logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Kilpailuta laina ilmaiseksi
Lainasumma
500 - 70 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,5 - 20 %
Min. ikä
20 vuotta
500 €
70 000 €
Laina-aika
2 vuotta
Todellinen vuosikorko (arvio)
12.25%
Lainakulut (arvio)
265,13 €
Kokonaissumma (arvio)
2 265,13 €
Kk. maksu
94 €
yli 24 kuukautta
Aloita hakemus
Esimerkki korko 15 000 € lainalle, 8 vuotta takaisinmaksuajalla, on 8,03 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 20 174 €. Todellinen vuosikorko on 4,5 - 20 %

Rahalaitos

Rahalaitos.fi on kotimainen lainanvälityspalvelu, joka on jo vuodesta 2011 lähtien kilpailuttanut lainoja asiakkaidensa tarpeisiin. Suomalaisena yrityksenä Rahalaitos.fi on ollut kehittämässä entistä parempia lainojen hakemiseen ja kilpailuttamiseen liittyviä palveluita asiakkailleen. Tällä hetkellä Rahalaitos on yksi Suomen johtavimpia lainojen kilpailuttamiseen ja hakemiseen erikoistuneita yrityksiä. Rahalaitos.fi on osa vuonna 2001 perustettua Eone Oy-konsernia, joka tuottaa sekä yrityksille että kuluttajille palveluita sähköisessä liiketoimintaympäristössä.

Rahalaitos.fi tekee yhteistyötä jopa 25 eri luotonantajan kanssa, joiden lainatarjoukset Rahalaitos kilpailuttaa helposti yhden hakemuksen avulla. Rahalaitoksella lainojen yhdistäminen on mahdollista, joka tarkoittaa esimerkiksi useiden eri pienlainojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on asiakkaalle hyödyllistä, sillä lainoja yhdistämällä asiakkaan on mahdollista säästää tilin- ja lainahoitokuluissa sekä löytää edullisempi korko ja pidempi takaisinmaksuaika lainalleen.

Asiakkaidensa talouden turvaamiseksi Rahalaitos.fi tarjoaa lisäksi kuluttajalaina-asiakkailleen maksullisen Maksuturva-vakuutuksen, jonka avulla asiakas pystyy lyhentämään nostettua lainaa vaikka maksukyky yllättäessä heikkenisi, esimerkiksi mahdollisen työttömyyden tai pitkäaikaisen sairausloman sattuessa.

Asiakaspalvelu on avoinna puhelimitse maanantaista torstaihin kello 8.30-16.00 ja perjantaisin 8.30-15.00. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös nettisivuilta löytyvän chat-palvelun kautta sekä sähköpostitse. Chat-palvelun kautta asiakas pääsee keskustelemaan asiakaspalvelijan kanssa reaaliajassa. Rahalaitoksen asiakaspalvelu auttaa mielellään lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä antaa neuvoja miten toimia eri tilanteissa, jotta asiakas saa mahdollisimman paljon hyötyä lainastaan.

Kuka voi hakea lainaa

Rahalaitos edellyttää lainanhakijalta vähintään 20 vuoden ikää, säännöllisiä eläke- tai palkkatuloja sekä puhtaita luottotietoja eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voi hakea kuka tahansa edellä mainitut ehdot täyttävä henkilö, sillä Rahalaitoksen kautta haetuille lainoille ei tarvita takaajia.

Rahalaitoksen kautta voi kilpailuttaa lainat 500 eurosta 70 000 euroon asti, joiden takaisinmaksu aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainan tarkat kustannukset riippuvat haettavasta lainasummasta, laina-ajasta, lainanhakijasta sekä luotonmyöntäjästä. Rahalaitoksen kautta lainojen hakeminen on helppoa ja ilmaista eikä velvoita hakijaa hyväksymään lainatarjousta.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Rahalaitos

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Unolaina logo
Useita eri pankkeja
Valitse laina itse
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved