logo
Lainasumma
50 - 3 000 €
Laina-aika
1 - 36 kuukautta
Todellinen vuosikorko
0 %
Min. ikä
19 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Credit24

Credit24 yritysinfo

Credit24 on erikoistunut kuluttajien luototukseen ja se on osa International Personal Finance Plc konsernia, joka on listattu Lontoon pörssiin. Konsernilla on toimintaa 12 eri maassa ja se on vakavarainen, kasvava yritys. Credit24 on palvellut jo yli 700 000 asiakasta Suomessa ja yritys on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kulutusluototuksen periaatteitaan.

Credit24 - arkilaina ilman vakuuksia

Credit24 tarjoaa joustoluottoa arjen muuttuviin tarpeisiin. Se on henkilökohtainen laina joka joustaa tarpeidesi mukaan. Joustoluottoa voidaan kutsua myös nimillä joustolimiitti tai tililuotto. Joustoluotto on samantyyppinen laina kuin kulutusluotto, mutta et saa lainasummaa tilillesi könttäsummana.

Hakiessasi lainaa Credit24 sivustolta määrittelet lainalle ylärajan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja haluamasi määrän. Lainapäätöksen saatuasi nostat joustoluottoa sen verran kuin kerralla tarvitset ja maksat korkoa ainoastaan siitä summasta, jonka olet nostanut. Lainan takaisinmaksu tapahtuu haluamassasi tahdissa ja jäljellä olevan luoton yläraja nousee aina suorittamasi takaisinmaksun verran.

Pikavippi vai joustoluotto – kenelle joustoluotto sopii

Sekä pikavippi, että joustoluotto tarjoavat nopeaa apua arjen yllättäviin menoihin. Suurimmat erot löytyvät lainojen takaisinmaksuajoista sekä lainasummasta. Kulutusluotot, kuten pikavippi tarjoavat lainaa yleensä suuremmalle summalle, mutta lainan suuruudesta riippuen voi takaisinmaksuaika ja näin ollen korkojen määrä nousta suureksikin.

Joustoluottoa voit hakea Credit24 sivuston kautta jopa 4000 euron summalle. Maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut. Credit24 etusivulla oleva lainalaskuri auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan joustoluoton määrän. Tämän jälkeen voit hakea lainaa heti ja lainahakemusprosessi kestää Credit24 sivuston mukaan vain 15 minuuttia. Käytännössä saat lainaa heti.

Lainaa heti – Credit24 lainaehdot

Credit24 sivustolla voit arvioida lainantarpeesi lainalaskurin avulla. Sivuston kautta 19 vuotta täyttänyt henkilö voi hakea lainaa 50 – 4000 euron summalle. Laina-aika riippuu takaisinmaksukyvystäsi ja voi olla jopa 36 kuukautta. Credit24 lupaa maltillisia korkoja, joustavan takaisinmaksun sekä pienet kuukausierät. He tarjoavat myös mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen.

Näin haet Credit24 joustoluottoa:

  • Valitse lainalaskurin avulla sopiva luottoraja sekä minimi takaisinmaksuerä.
  • Täytä maksuton lainahakemus sisältäen tiedot mm. asumismuodostasi, työtilanteestasi, olemassaolevista veloistasi sekä pankkitietosi.
  • Antamiesi tietojen perusteella Credit24 vertailee usean pankin ja rahoituslaitoksen lainoja löytäen sinulle parhaat vaihtoehdot.
  • Valitse sinulle sopivin lainatarjous.
  • Saat luottopäätöksen heti.

Voit hallinnoida lainaasi joko omalla Credt24 sivustollasi tai mobiilisovelluksen kautta. Saat ohjeet Credit24 sovelluksen lataamiseen lainapäätöksen yhteydessä. Hakeaksesi lainaa, et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Joustoluottosopimuksen tekeminen on sinulle maksutonta, eikä luotosta kerry sinulle kuluja ellet käytä sinulle myönnettyä lainaa. Voit myös itse määritellä sinulle sopivan takaisinmaksutavan. Voit maksaa lainan takaisin joko maksamalla kuukausittaisen minimimaksuerän, valitsemasi kuukausisumman tai koko lainan kerralla. Reilua, järkevää ja sujuvaa!

Helppoa maksamista MasterCard Debit –kortilla

Kun olet saanut lainapäätöksen Credit24 sivustolta voit tilata maksuttoman MasterCard Credit kortin sovelluksen kautta. Tämä fyysinen, lähimaksuominaisuudella varustettu kortti antaa sinulle vapauden käyttää rahaasi vapaasti Suomessa, ulkomailla sekä verkossa. Pankkikortti on voimassa kolme vuotta.

Halutessasi voit myös tilata ainoastaan virtuaalisen pankkikortin. Tämä maksukortti on tallessa mobiilisovelluksessasi ja saat sen sieltä käyttöön tehdessäsi ostoksia verkossa. Saat virtuaalisen kortin käyttöösi välittömästi lainapäätöksen saatuasi, jos niin haluat, ja kortti on voimassa yhden vuoden.

Lainaa vastuullisin periaattein

Credit24 on omaksunut vastuullisen kuluttajarahoituksen peruskirjan ja sitoutuu noudattamaan seuraavia asioita:

  • He antavat luottoa vastuullisesti pyrkien antamaan selkeää tietoa lainoista sekä välttämään kuluttajan ylivelkaantumisen.
  • Credit24 koskeva mainonta tulee olla faktapohjaista ja kunnioittaa kuluttajansuojaa.
  • Sivusto panostaa avoimeen asiakasviestintään sekä kunnioittavan asiakaspalvelun kehittämiseen.
  • Tarjoamaan kuluttajalle tukea ja neuvontaa ongelma- ja perintätilanteissa.

Heidän asiakaspalvelunsa auttaa mielellään ja ammattitaidolla, jos sinulle tulee kysyttävää lainan hakemisesta, saamastasi lainapäätöksestä, takaisinmaksusta tai mistä tahansa muusta.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Credit24

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved