logo
Lainasumma
500 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 18 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,68 - 20 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Etua.fi

Etua.fi on suomalainen vuonna 2008 perustettu lainanvertauspalvelu. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan arjen rahoittamisessa. Etua.fi toimii yhteistyössä Suomen finanssialan parhaimpien ja luotettavimpien yritysten kanssa tarjotakseen parhaan mahdollisen lainan asiakkailleen. Yrityksen omistaa Alma Media Oyj ja yritykselle on myönnetty sekä avainlippu-merkki että Suomen Vahvimmat-sertifikaatti. Molemmat merkit viestivät suomalaisen yrityksen luotettavuudesta.

Etua.fi kautta voi hakea erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoa, asuntolainaa sekä yritysluottoa.

Kulutusluoton hakeminen

Etua.fi ei ole lainan myöntäjä vaan lainan välittäjä, joka ottaa välittää kuluttajan hakemuksen lukuisille yhteistyökumppaneilleen. Kulutusluoton hakuprosessi on hyvin yksinkertainen:

  1. Valitse itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Pystyt valitsemaan nämä helposti Etua.fi-sivustolta löytyvästä lainalaskurista.
  2. Täytä hakemus. Hakemuksen täyttämiseen menee 2-3 minuuttia. Katso, että olet täyttänyt kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti!
  3. Vertaile lainatarjouksia. Laina hakemuksen täyttämisen jälkeen näet saamasi lainatarjoukset Etua.fin Online-palvelusta, jossa pääset helposti vertailemaan eri lainanmyöntäjien tarjouksia.
  4. Valitse itsellesi sopivin lainatarjous. Lainanmyöntäjät saattavat pyytää lähettämään todistuksen tuloista, eläkkeestä tai verotuspäätöksestä. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat tilillesi jo mahdollisesti saman päivän aikana.

Etua.fi palvelu on ilmainen asiakkaille eikä sido lainapäätöksen hyväksymiseen.

Asuntolainan kilpailuttaminen

Asuntolainan hakemisessa on pitkälti samat vaiheet kuin kulutusluoton hakemisessa. Asuntolainan kilpailuttamisessa tärkeää on kiinnittää huomiota pankin marginaaliin, joka on osa lainan kokonaiskorkoa. Pankin marginaaliin vaikuttaa seuraavat asiat:

  • Pankkien välinen kilpailu vaikuttaa asuntolainan marginaaliin, sillä pakit pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman alhaisen marginaalin voittaakseen asiakkaita muilta pankeilta
  • Asuntolainan vakuus on yleensä ostettava asunto, jonka koko, hinta ja kunto vaikuttaa pankin marginaaliin. Jos asunnon vakuusarvo on suurempi kuin haettava lainasumma, on asiakkaan mahdollista saada parempi marginaali.
  • Asiakkaan taloudellinen tilanne vaikuttaa pankin marginaaliin. Jos asiakkaan tulot mahdollistavat säästämisen asuntolainan lyhentämisen lisäksi, saattaa pankki antaa asiakkaalle paremman marginaalin.
  • Lainantarjousten määrä on vaikuttava tekijä pienemmän marginaalin saamisessa. Jos asiakas on kilpailuttanut pankit, esimerkiksi Etua.fi- sivuston kautta, paranee asiakkaan mahdollisuudet löytää paras mahdollinen marginaali.

Lainaehdot

Etua.fi kautta lainaa haettaessa hakijan tarvitsee olla vähintään 18-vuotias ja säännölliset tulot omaava henkilö, jolla ei ole maksuhäirintämerkintöjä. Lisäksi hakijan täytyy olla Suomen henkilötunnuksen omaava vakinaisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassa olevat pankkitunnukset sekä sähköpostiosoite. Säännöllisiksi tuloiksi Etua.fi luokittelee vähintään 850€ bruttotulot, eli veroja ennen olevat tulot.

Etua.fi kautta kulutusluottoa myönnetään 500 eurosta 60 000 euroon asti, 1-18 vuoden takaisinmaksuajalla. Asuntolainaa varten voidaan myöntää 10 000 eurosta 500 000 euroon asti, 1-30 vuoden takaisinmaksuajalla. Asuntolainan myöntää aina pankki. Yritysluottoa voidaan myöntää 2 000 eurosta 100 000 euroon asti, 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yritysluottoa varten tarvitaan aina yksi takaaja, jos luotto on alle 20 000 euroa. Jos luottoa haetaan yli 20 000 euron edestä, tarvitaan ainakin kaksi takaajaa.

SpeakerCamera
08.23
Etua.fi

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Etua.fi

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Unolaina logo
Useita eri pankkeja
Valitse laina itse
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved