logo
Lainasumma
4 000 - 10 000 €
Laina-aika
36 - 84 kuukautta
Todellinen vuosikorko
24 - 28,33 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Laina.fi

Laina.fi on osa isoa konsernia Aurajoki Nordic Oy:tä. Se on, Suomen markkinoilla, johtavassa asemassa konsernien kesken, jotka tarjoavat verkkokaupan rahoitusratkaisuja, käyttöluottoja sekä kuluttajaluottoja. Jo yli 400 tuhatta suomalaista  ovat käyttäneet joustavia Laina.fi:n palveluja. Yrityksen tavoite on jatkuvasti kehittää tuotteita tuomalla markkinoille uusia ratkaisuja ja innovaatioita sekä kehittämään palvelujaan sähköisissä jakelukanavissa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 50 henkilöä Helsingin ja Turun toimipisteessä. Tavoitteet ovat olla paras työnantaja alalla. Toimintaa valvoo aluehallintovirasto ja kaikki tapahtuu täysin lain määrittelemissä puitteissa. Säädökset, jotka kuluttajaviranomainen on asettanut toiminnalle, ovat myös priorisoituja ja tärkeitä yrityksellemme. Toimintaa ohjaa tämän lisäksi kriteerit, jotka ovat asettaneet European Coalition for Responsible Credit ja ECRC.

Palvelu on henkilökohtaista asiakaspalvelutiimin kautta ja yritys mittaa jatkuvasti asiakkaiden tyytyväisyyttä yrityksen tarjoamiin tuotteisiin sekä palveluihin. Tämän takia sopimusehdot ja hinnoittelut ovat tehty mahdollisimman helppolukuisiksi kuluttajille. Mahdollisten kysymysten aiheutuessa asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan. Palvelun tasosta kertoo myös yrityksen kuuluminen isompaan konserniin, jolla on useita eri palveluja myös Ruotsissa.

Lainanantajana yritys tarjoaa kuluttajille useita vaihtoehtoja. Ne ovat mm. kertalaina ja käyttölaina. Kertalaina on laina, joka nostetaan kerran ja käyttölaina on joustava ratkaisu, joka helpottaa selviämään väliaikaisista taloudellisista haasteista arjen keskellä. Käyttölaina toimii luottokortin tavoin ja on nostettavissa päivittäin aina tarpeen mukaan. Kertalaina on tavallinen pankkilaina, joka nostetaan kerrallaan sen verran, mitä on sovittu lainanmyöntäjän kanssa.

Kuka voi hakea lainaa

Eri lainoille on eri hakijaehdot ja tarkemmin niistä selviää verkkosivuilla. Keskeisintä on, että hakijalla on käytössä verkkopankkitunnukset, jotta hän voi tunnistautua sekä luottotiedot kunnossa.

Kaikissa lainaa koskevissa kysymyksissä asiakaspalvelu auttaa mielellään arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9 ja 21 välillä. Lisäksi kirjautuessaan sisään palveluun, pääsee keskustelemaan asiakaspalvelijan kanssa chat-yhteyden avulla.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Laina.fi

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Zmarta logo
Hakeminen ei maksa mitään
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved