logo
Lainasumma
100 - 2 000 €
Laina-aika
3 - 30 kuukautta
Todellinen vuosikorko
19,9 - 29,6 %
Min. ikä
18 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Limiitti

Tact Group konserni omistaa Saldo Finance Oyj nimisen toimijan, jonka yhtenä osana toimii SaldoLimiitti. Saldo Finance Oyj perustettiin vuonna 2006, josta se on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla tarjoamalla lainaa ihmisten arkeen. Yritys asettaa korkeat tavoitteet ja noudattaa niitä tuottamalla palveluja asiakkaille juuri silloin, kun he niitä tarvitsevat. Palvelu on läpinäkyvää ja yritys haluaa, että asiakkaat luottavat sen toimintoihin, koska yritys luottaa asiakkaisiinsa. Kaikesta tästä johtuen jokaisen asiakkaan tiedot tarkistetaan ennen lainan myöntämistä. Erityisen tarkasti katsotaan asiakkaan kyky maksaa lainaa pois ja maksuhistorian moitteettomuus, eli maksuhäiriömerkintää omaavat hakijat eivät saa lainaa. Tämä on varotoimenpide yrityksen näkökulmasta ja samalla huolehtiminen asiakkaasta, jotta hän ei joudu maksuvaikeuksiin. Tällöin toiminta on vastuullista ja noudattaa hyvää, suomalaista, luotonmyöntötapaa. Yritys on merkitty luotonantaja- ja vertiaslainanvälittäjärekisteriin. Valvovana viranomaisena koskien kuluttajaluottotoimikuntaa, toimii kuluttaja-asiamies sekä kilpailu- ja kuluttajavirasto.

Yritys tarjoaa useita luottoja sekä lainoja, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Todella yllättävissä tilanteissa yritys tarjoaa jopa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa. Lainasummat vaihtelevat lainasta riippuen ja alkavat 100 eurosta aina 2000 euroon asti. Takaisinmaksuaika riippuu lainasta. Minimiaika on 3 kuukautta ja maksimi, kaikista pienimmillä lyhennyssummalla on 30 kuukautta. Tästä löytyy tarkempaa tietoa yrityksen verkkosivuilta tai kysymyksiä voi myös esittää asiakaspalvelulle.

Asiakaspalvelun toimivuus on poikkeuksellisen hyvin organisoitua muihin tämän alan yrityksiin verrattuna. Puhelinpalvelu sekä verkkosivuilla oleva chat, palvelevat vuorokauden ympäri. Sieltä saa aina asiantuntevaa opastusta ja neuvoja koskien kaikkia asioita, jotka liittyvät yrityksen tarjoamiin palveluihin. Mieltä askarruttavissa tilanteissa voi olla myös yhteydessä sähköpostitse. Niihin vastataan arkisin kello 07.00 ja 21.00 välillä sekä  viikonloppuisin kello 10.00 ja 18.00 välillä.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Limiitti

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Unolaina logo
Useita eri pankkeja
Valitse laina itse
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved