logo
Lainasumma
2 000 - 50 000 €
Laina-aika
12 - 66 kuukautta
Todellinen vuosikorko
8,3 - 14,2 %
Min. ikä
18 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Nordea

Nordea on pohjoismainen pankki, joka on yksi Euroopan kymmenestä suuresta finanssipalveluyrityksestä. Nordea on tarjonnut sekä henkilö-, että yritysasiakkailleen pankki-, ja sijoituspalveluita jo 200 vuoden ajan. Nordea on yksi harvoista pankeista Euroopassa, jolle on myönnetty AA-luokitus.

Lainamuodot

Nordea kautta on mahdollista hakea lainaa helposti netistä eri tarpeisiin. Henkilöasiakkaille Nordea tarjoaa asuntolainaa, vakuudellista pankkilainaa, vakuudetonta kulutusluottoa, opintolainaa sekä korttiluottoa. Nordean verkkosivuilta löytyy kolme eri lainalaskuria, joiden avulla voit laskea esimerkiksi asuntolainan kokonaiskustannuksia.

Näin haet asuntolainaa Nordealta:

  1. Lainalaskuria kannattaa käyttää alustavan lainalaskelman tekemiseen. Lainalaskurin avulla pääset arvioimaan tarvitsemasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Laskuriin täytetyt tiedot kopioituu suoraan hakemukseen, mutta niitä pääsee muokkaamaan myös myöhemmin.
  2. Lainahakemuksen voi täyttää helposti Nordean verkkosivuilla. Täyttämällä lainahakemuksen hakija saa kokonaiskuvan lainasta ja sen vaikutuksista talouteesi. Huomaathan, että hakemuksen tekemiseen tarvitsee suomalaiset pankkitunnukset.
  3. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Nordea on hakijaan yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa. Joskus saattaa olla tarpeellista keskustella laina-asioista tarkemmin. Näissä tilanteissa hakijan on mahdollista varata lainaneuvottelu Nordean kanssa, jossa käydään lainahakemus läpi ja siihen tehdään tarvittavia muutoksia.
  4. Lainaneuvottelun jälkeen Nordea antaa hakijalle lainalupauksen. Lainalupauksen saamisen jälkeen asiakkaan on mahdollista esimerkiksi jättää tarjous asunnosta.

Asuntolainan hakeminen on aina pidempi prosessi kuin muiden lainapalveluiden hakeminen, koska asuntolainan kokonaissumma on usein suurempi. Nordean kautta on mahdollista hakea myös pienempää kulutusluottoa.

Näin haet kulutusluottoa Nordealta:

  1. Laske Joustoluottolaskurin avulla sopiva lainamäärä ja takaisinmaksuaika. Laskurista pääsee suoraan lainahakemukseen.
  2. Kirjautumalla pankkitunnuksilla pääset helposti hakemukseen. Huomaathan, että tarvitset suomalaiset pankkitunnukset hakemuksen täyttämiseen.
  3. Lähetä hakemus ja odota lainapäätöstä. Lainapäätöksen saat nopeasti ja rahat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen (ma-su kello 7.00-22.30 välisenä aikana).

Lainaehdot

Nordeasta lainaa voi hakea aikuinen henkilö,  jolla on säännölliset palkka-, tai eläketulot, riittävä maksukyky eikä maksuhäiriömerkintöjä. Asuntolainaa voi hakea kuka tahansa, jolla on Suomessa toimivan pankin tunnukset. Kulutusluottoa tai vakuudellista pankkilainaa voi hakea ainoastaan Nordean asiakkaat.

Myönnettävä kokonaislainasumma vaihtelee riippuen hakijan taloudellisesta- sekä elämäntilanteesta. Asuntolainaa myönnetään ilman maksimikattoa, jopa 35 vuoden laina-ajalla. Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea 2 000 eurosta 50 000 euroon asti 1-5,5 vuoden takaisinmaksuajalla. Vakuudellista pankkilainaa voidaan myöntää yli 15 000 euron hankintoihin enintään 20 000 vuoden takaisinmaksuajalla.

Asiakaspalvelu

Nordean asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ma-pe kello 8.00-20.00 ja la-su 9.00-17.00 numerosta 0200 3000. Asiakaspalvelua on saatavilla myös verkkosivuilla olevan chat-palvelun kautta tai verkkotapaamisen avulla. Huomaathan, että tarvitset pankkitunnukset tunnistautumista varten.

SpeakerCamera
14.29
Nordea

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Nordea

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved