logo
Lainasumma
400 - 3 000 €
Laina-aika
12 - 72 kuukautta
Todellinen vuosikorko
19,9 - 29,4 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Ostosraha

Ostosraha on OPR-Finance Oy on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö. Se on perustettu vuonna 2005 ja näin ollen kokemusta toiminnasta alalla on kertynyt paljon. Ostosrahan lisäksi yritys tarjoaa käyttöpääomarahoitusta pk-yrityksille Yritysluotto.fi-nimisen palvelun kautta sekä kuluttajien tarpeita palveleva Everyday joustoluotto. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa sekä Tsekissä. Yrityksen toimiminen ulkomailla näkyy palvelujen viimeistelyssä sekä vaihtoehtojen tarjoamisessa jopa Suomen markkinoilla. Kaikki on täsmällistä ja läpinäkyvää ja lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Henkilökunta koulutetaan jatkuvasti ja palvelutasoon myös panostetaan

Lainasumma, jonka voi lainata, vaihtelee 400 euron ja 10000 euron välillä. Takaisinmaksuaika on summasta riippuen yhdestä vuodesta 8 vuoteen. Hakija saa itse valita missä ajassa hän pystyy palauttamaan lainan ja mahdollisten yllätysten sattuessa eräpäivää on mahdollista siirtää tai saada jopa maksuvapaa kuukausi. Jos tuntuu, että haluaa maksaa lainan aiemmin pois, niin sekin on mahdollista tehdä. Kaikki tiedot koskien omaa lainaa ja tilannetta yleisesti sillä hetkellä, löytyvät kätevästi OPR Online-palvelusta, johon jokainen asiakas pystyy itse kirjautumaan.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa joka päivä kello 08.00 ja 22.00 välillä sähköpostin kautta. Jos haluaa soittaa, niin puhelinajat ovat arkisin 09.00 ja 18.00 välillä. Tämän lisäksi verkkosivuilla on chat-ikkuna, jossa voi keskustella asiakaspalvelijan kanssa reaaliajassa.

Vaatimukset hakijalle

Jokaisen hakijan maksuhistorian on oltava puhdas eikä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tällä tavalla yritys varmistaa asiakkaidensa maksukyvyn ja täyttää roolinsa vastuullisena lainanmyöntäjänä. Henkilön on myös oltava Suomen kansalainen ja hänen on oltava yli 20 vuotias. Hakemiseen täytyy olla hallussa henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mahdollisesti mobiilivarmenne sekä matkapuhelinnumero. Tämän kaiken ohella hakijan on asuttava pysyvästi Suomessa. Jos nämä kaikki edellytykset täyttyvät, voi vapaasti hakea lainaa omiin tarkoituksiin.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Ostosraha

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved