logo
Lainasumma
2 000 - 15 000 €
Laina-aika
3 - 180 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,4 - 15,4 %
Min. ikä
18 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Osuuspankki

OP Ryhmä, eli Osuuspankki, on tunnettu suomalainen finanssialan yritys, joka koostuu pankkipalveluista, yrityspankista sekä vakuutusyhtiöstä. OP Ryhmän muodostaa 137 osuuspankkia Suomen eri paikkakunnilla, sekä OP Osuuskunta. OP Ryhmän omistaa noin 2 miljoona omistaja-asiakasta. OP ryhmän tavoitteena on  tarjota asiakkailleen Suomen kattavimmat pankki-, sijoitus-, ja vakuutuspalvelut.

Lainamuodot

Osuuspankin kautta voi hakea useita erilaisia lainoja. Suosituimmat lainat ovat kulutusluotto, asuntolaina, opintolaina, autolaina, remonttilaina ja mökkilaina. OP:n asiakkaana lainaa voi hakea mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Riippuen tarpeesta on OP:n kautta mahdollista saada sekä vakuudellinen pankkilaina että vakuudeton Täsmäluotto tai Joustoluotto.

Lainojen vertaaminen on hyvin tärkeää ennen lainan hakemista, sillä kustannukset vaihtelevat riippuen lainan muodosta. Ennen lainan hakemista OP:n kautta kannattaa selvittää ainakin seuraavat:

  • Lainavaihtoedot ja käyttötarkoitukset
  • Tarvitsemasi laina määrä ja takaisinmaksuaika
  • Lainan todelliset kustannukset (eli korko).

Lainaehdot

OP:n kautta lainaa voi hakea säännölliset palkka- tai eläketulot omaava aikuinen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. OP myös vaatii, että vakuudetonta lainaa hakiessa hakijan täytyy olla OP:n kokoaikainen asiakas. Vakuudellista lainaa myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille.

Lainan lopulliseen määrään vaikuttaa monet eri tekijät. OP:n kautta lainan saamiseen vaikuttaa muun muassa:

  • Laina summa suhteessa hakijan tuloihin ja menoihin
  • Mahdolliset vakuudet
  • Hakijan elämäntilanne (esimerkiksi työllisyystilanne) sekä kuinka hyvin hakija on hoitanut raha-asiansa

Vakuudellista lainaa voi OP:n kautta saada 10 000 eurosta alkaen ilman maksimiylärajaa. Vakuudellista lainaa kannattaa hakea isompiin hankintoihin, kuten esimerkiksi asuntoa varten. Vakuudellista lainaa varten hakija tarvitsee vakuuden tai takaajan. Vakuudeksi voi käyttää esimerkiksi omistusasuntoa, metsää, arvopapereita tai muuta arvo-omaisuutta. Vakuudellista lainaa voi hakea kuka tahansa, vaikkei olisikaan OP:n asiakas. Lainan hakeminen onnistuu myös yhteishakijan kanssa.

Vakuudetonta lainaa voi hakea 2 000 eurosta 15 000 euroon asti. Vakuudettoman lainan avulla hakija voi rahoittaa esimerkiksi auton hankintaa tai asunnon remontointia. Riippuen lainasummasta hakija voi hakea joko Täsmäluottoa tai Joustoluottoa. Täsmäluotto on keralla nostettava raha summa 2 000 ja 15 000 euron väliltä. Joustoluotto on jatkuvasti käytössä oleva laina 2 000 ja 8 500 euron väliltä. Huomaathan, että vain OP:n asiakkaat voivat hakea vakuudetonta lainaa.

Miksi hakea lainaa OP:lta?

OP:lta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Usein saat lainapäätöksen nopeasti, jopa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainan hyväksyminen onnistuu verkossa helposti ja vaivattomasti. OP:n kautta lainaa haettaessa saat myös muitakin huomattavia etuja, kuten:

  • Henkilökohtaista asiakaspalvelua, myös muuten kuin puhelimitse. OP:n asiakaspalvelu toimii hyvin muun muassa verkkosivujen kautta olevan chat-pavelun avulla.
  • Voit tarvittaessa hakea lainaan lyhennys- tai maksuvapaata
  • Lainankokonaiskustannukset näkee selkeästi kirjautumalla sisään OP:n tunnuksilla.
  • Lainaaja pääsee hyödyntämään OP:n lisäpalveluita, kuten Säästölipasta tai Talouden tasapainoa.

Asiakaspalvelu

OP:n asiakaspalveluun voi saada yhteyden usealla eri tavalla, kuten puhelimitse, chat-palvelun kautta, verkkoviestillä, verkkoneuvottelulla tai konttorissa käymällä.

Puhelimitse OP:n asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma-pe 8.00-16.00 numerosta 0100 0500. Huomaathan, että tarvitset tunnistautumiseen OP:n käyttäjätunnukset sekä Mobiiliavaimen tai avainlukulistan. Kirjautumalla sisään OP:n verkkosivuille voit myös olla yhteydessä chat-palvelun kautta tai verkkoviestillä johon OP:n asiakaspalvelun asiantuntijat vastaavat mahdollisimman pian. Joskus laina asiat on helpompi käsitellä kasvokkain, jolloin asiakkaan mahdollista myös varata aika verkkoneuvotteluun tai käydä OP:n konttorissa keskustelemassa asiantuntijoiden kanssa.

SpeakerCamera
08.02
Osuuspankki

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Osuuspankki

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved