logo
Lainasumma
5 000 - 50 000 €
Laina-aika
1 - 12 vuotta
Todellinen vuosikorko
8,2 - 13,6 %
Min. ikä
25 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

S-Pankki

S-Pankki on vuonna 2007 perustettu kotimainen finanssialan yritys, jonka omistaa SOK, S-ryhmän alueosuuskaupat, LäpiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiolan alueyhtiöt sekä Elo. Osana S-ryhmää, S-Pankki on osana 3,1 miljoonan asiakkaan arkea. S-Pankin palvelut ovat suurimmaksi osaksi suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. Vuonna 2021 suomalaiset valitsivat S-pankin vastuullisimmaksi pankiksi Pohjoismaiden kestävän kehityksen brändivertailussa, Sustainable Brand Indexissä, jo yhdeksättä kertaa peräkkäin.

Laina muodot

S-Pankin kautta on mahdollista hakea monia erilaisia lainoja, riippuen hakijan tarpeesta. S-Pankki tarjoaa sekä vakuudettomia luottoja että vakuudellisia lainoja. Alla näet listauksen mitä lainoja voit hakea S-Pankin kautta:

Vakuudettomat luotot

 • S-Laina on vakuudeton kulutusluotto isompiin hankintoihin (5 000- 50 000€)
 • Autolaina on tarkoitettu ajoneuvon ostoa varten (5 000- 50 000€)
 • Autorahoitus on tarkoitettu ajoneuvon hankintaa varten (5 000- 50 000€)
 • Remonttilaina on helppo tapa rahoittaa asunnon remontointi (50 000€ asti)
 • Kulutusluotto isompien hankintojen rahoittamiseen (50 000€ asti)

Vakuudelliset lainat

 • Asuntolaina auttaa uuden kodin rahoittamisen
 • Mökkilaina on asuntolaina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaa varten
 • Sijoitusasuntolaina on asuntolaina sijoitusasunnon ostoa varten
 • Hankintalaina on vakuudellinen laina isompiin hankintoihin (yli 20 000€)

S-Pankki myöntää myös opintolainoja, jonka hakemista varten hakijan on täytynyt täyttää Kelan opintotukihakemus, jossa myönnetään myös valtion takaama opintolainan summa.

Vakuudettoman luoton hakeminen

Vakuudettoman luoton hakeminen S-Pankin kautta on hyvin helppoa ja vaivatonta. Lainan hakeminen onnistuu seuraavasti:

 1. Täytä laina hakemus joko S-mobiilissa, S-Pankin verkkosivuilla tai asiakaspalvelupisteellä. Lainaa voi hakea minkä tahansa pankin pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomaathan, että lainaa voi hakea vain 30 000 euroon asti ilman yhteishakijaa. Yhteishakijan tulee asua samassa taloudessa.
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen S-Pankki on hakijaan yhteydessä mahdollisten liitteiden lähettämistä varten. S-Pankki saattaa pyytää hakijaa lähettämään esimerkiksi kopion palkkalaskelmasta, eläkepäätöksestä tai vahvistetusta verotuspäätöksestä.
 3. Kun lainapäätös on valmis, hakija saa tiedon joko S-mobiilin ja verkkopalvelun kautta tai tekstiviestitse. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa sekä sähköisesti tai asiakaspalvelupisteellä.
 4. S-Pankki maksaa hyväksytyn lainasumman hakemuksessa ilmoitetulle tilille.

Asuntolainan hakeminen

S-Pankin kautta on mahdollista hakea asuntolainaa helposti ja nopeasti. Asuntolainan hakeminen on pidempi prosessi kuin vakuudettoman luoton hakeminen. Alla näet asuntolainan hakemisen vaiheet.

 1. Täytä sähköinen lainahakemus S-Pankin verkkosivuilla. Hakemuksen tekemiseen tarvitsee pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, mutta tunnukset voivat olla minkä tahansa pankin. Hakemuksen tekeminen ei sido lainan ottamiseen.
 2. Varaa aika lainaneuvottelua varten lainan hakemisen yhteydessä. Jos hakija ei varaa aikaa hakemuksen tekemisen yhteydessä, S-Pankki on hakijaan yhteydessä tekstiviestitse.
 3. Lainaneuvottelu S-Pankin kanssa tapahtuu joko puhelimitse tai konttorilla. Lainaneuvottelussa keskustellaan lainahakemuksen sisällöstä ja muokataan asiakkaan kannalta paras lainaratkaisu.
 4. Lainaneuvottelun aikana S-Pankki tekee hakijalle lainatarjouksen. Lainatarjous on yleensä voimassa kuukauden ajan. Jos sopiva asunto on jo löytynyt ja ostotarjous on hyväksytty, pyri sopimaan lainapapereiden allekirjoittaminen mahdollisimman pian.

Lainan ehdot

S-Pankin kautta asuntolainaa voi hakea 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset tulot, suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla täytyy myös olla puhdas luottorekisteri, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Asuntolainaa voi hakea rajattomasti, jopa 30 vuoden takaisinmaksuajalla.

Luoton hakemista varten hakijan tulee olla vähintään 25-vuotias, jolla on säännölliset työ- tai eläketulos (vähintään 1200€ kuussa), sekä suomalainen henkilötunnus ja vakinainen osoite Suomessa. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Vakuudetonta lainaa voi hakea 5 000 eurosta 50 000 euroon asti. Yksin lainaa voi hakea jopa 30 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika on jopa 12 vuotta.

Asiakaspalvelu

S-Pankin asiakaspalveluun saa yhteyden helposti puhelimitse ma-to klo 9.00-20.00 sekä perjantaisin klo 9.00-18.00. Asiakaspalvelu toimii myös S-Pankin Facebookissa ja Twitterissä ma-to klo 9.00-20.00, pe klo 9.00-18.00 ja la klo 9.00-17.00. S-Pankin verkkosivuilta löytyy myös chat-palvelu, jonka käyttö on nopeaa ja vaivatonta.

SpeakerCamera
08.02
S-Pankki

Vaihtoehdot lainantarjoajalle S-Pankki

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved