logo
Nopeat lainapäätökset
Rahat tilille jopa samana päivänä
Täysin ilmainen palvelu
Lainasumma
500 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,19 - 20 %
Min. ikä
18 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Sambla

Etsitkö turvallista lainavertailua? Arvostatko henkilökohtaista asiakaspalvelua? Siinä tapauksessa Sambla on sinulle nappivalinta. He vannovat luotettavan ja nopean asioinnin nimeen ja priorisoivat asiakkaidensa tietojen turvaamisen. Sambla on ruotsalainen, arvostettu lainavälittäjä, jolla on 4 toimistoa kolmessa Pohjoismaassa: Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Sambla on perustettu vuonna 2014 ja tällä hetkellä se työllistää 140 laina-alan ammattilaista. Yrityksen työntekijöiltä edellytetään ajantasaista ja korkeaa ammattitaitoa lainaneuvonnassa. Yritys myös panostaa neuvojiensa kouluttamiseen. Näin he takaavat sinulle parhaan mahdollisen asiakaspalvelun lainaa hakiessasi.

Samblan toiminta Suomessa toimii Suomen lakien alaisuudessa. Yritys pyrkii tekemään lainamarkkinoista entistä toimivampia ja edullisempia kuluttajille, kuten sinulle. Tähän mennessä he ovat auttaneet yli 280 000 asiakasta löytämään tarpeitaan vastaavan lainan.

Sambla auttaa lainojen kilpailuttamisessa - ilmaiseksi

Sambla tarjoaa lainavertailupalvelua, jonka avulla voit nopeasti löytää itsellesi sopivan lainan. Heidän valikoimaansa kuuluu vakuudettomia lainavaihtoehtoja 23 pankilta. Saat siis yhdellä hakemuksella useamman lainatarjouksen ilman, että sinun täytyy käydä jokaisen lainantarjoajan sivuilla erikseen tutustumassa ja täyttämässä hakemuksia.

Jokaisella pankilla ja lainantarjoajalla on hieman erilaiset lainaehdot. Niiden lukeminen ja palveluntarjoajien kilpailuttaminen voi olla aikaa vievää arjen pyörittämisen ohessa. Samblan palvelu tekee tämän kilpailuttamisen puolestasi, jonka jälkeen voit käydä tarjoukset läpi heidän lainaneuvojansa kanssa perinpohjaisesti. Näin he takaavat, että löydät sinulle parhaan lainan saamistasi tarjouksista. Palvelu on kuluttajalle täysin maksuton.

Millaista lainaa Sambla tarjoaa?

Sambla tarjoaa useita erilaisia lainatyyppejä eri tarkoituksiin. Voit hakea muun muassa kulutusluottoa, pikalainaa, joustoluottoa tai autolainaa. Näiden lisäksi Samblan valikoimaan kuuluvat yhdistelylainat, joiden avulla voit yhdistää useamman pienemmän lainasi yhdeksi suuremmaksi ja näin säästää kuukausittaisissa lainakuluissa.

Samblan tarjoamille lainoille yhteisiä seikkoja ovat seuraavat asiat:

  • Lainan suuruus on 500–60 000 euroa,
  • Kaikki tarjottavat lainat ovat vakuudettomia lainoja,
  • Lainoille voi saada jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan.

Koska lainatyyppejä on useita ja lainantarjoajia vieläkin enemmän, on erittäin tärkeää, että vertailet lainoja. Vain näin voit varmistua, että löytämäsi laina on tarpeeseesi paras mahdollinen.

Kuinka haen lainaa?

Kilpailuttaaksesi lainantarjoajia tulee sinun täyttää hakemus Samblan verkkosivuilla. Lomake on hyvin yksinkertainen ja nopea täyttää. Se säästää sinulta vaivaa ja aikaa, joka sinulla menisi käydessäsi yksitellen läpi jokaisen lainantarjoajan. Saat helposti kilpailutettua enemmän lainoja, kuin ehkä muuten tulisit edes harkinneeksi.

Samblan vertailu toimii näin:

Aloita vertailu: täytä Samblan verkkosivuilla haluamasi lainasumma, laina-aika sekä henkilötiedot ja nykyiset tulosi verkkolomakkeelle.

Lainatarjous: Seuraavan 24 tunnin kuluessa saat lainatarjouksia niiltä Samblan yhteistyökumppaneilta, joilla on tarjota sinulle sopivaa lainaa.

Lainojen vertailu: Käy läpi lainatarjoukset ja niiden ehdot ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Vain sinä tiedät mikä niistä on sinulle paras.

Rahat tilille: Pääsääntöisesti saat rahat tilillesi 1-3 päivän kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Käsittelyajat voivat kuitenkin vaihdella lainantarjoajien välillä.

Lainan hakeminen on sinulle täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa kilpailuttaa niin monta lainantarjoajaa kuin haluat.

Kuka voi hakea lainaa Samblan kautta?

Lainantarjoajat asettavat lainansaajille ehtoja, sillä ne haluavat varmistaa, että laina maksetaan tulevaisuudessa takaisin. Tästä syystä Sambla vaatii tiettyjä asioita lainoja kilpailuttavilta yksityishenkilöiltä. Jotta voit hakea lainaa Samblan kautta tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Tulosi ovat vähintään 1000 euroa kuukaudessa.
  • Sinulla on suomalainen pankkitili.
  • Sinulla on kotiosoite Suomessa.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.

Nämä kohdat ovat minimiehdot lainan saamiseen. Lopulliset ehdot riippuvat aina lainantarjoajan omista ehdoista. Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa, jolloin voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Sinun kannattaa hakea lainaa usealta eri tarjoajalta, jotta maksimoit mahdollisuutesi saada lainatarjouksia. Samblan lainavertailu on juuri tähän tarpeeseen tarkoitettu apuväline.

Samblan vakuudeton laina on turvallinen vaihtoehto

Sambla tarjoaa lainoja aina 60 000 euroon asti. Kaikki yrityksen kautta kilpailutettavat lainat ovat vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi pantiksi saadaksesi lainaa.

Samblan kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Saat lainatarjouksia lähes heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Näin pääset suoraan vertailemaan niitä ja valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon jo saman päivän aikana. Sambla tarjoaa myös lainaneuvontaa, jolloin käyt henkilökohtaisesti saamasi lainatarjoukset lainaneuvojan kanssa läpi. Saat henkilökohtaista tukea lainaprosessissasi ja voit tuntea olosi turvalliseksi. Samblan palvelu on sinulle täysin ilmainen.

Sambla Plus – palvelua ja ajantasaisia uutisia

Sambla tarjoaa mahdollisuuden liittyä Sambla Plus palvelun jäseneksi. Tämä on ilmainen palvelu, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle asiakkaana entistä parempaa palvelua. Saat muun muassa tietoa ajankohtaisista talousasioista ja sinulle suunnattuja tarjouksia. Lisäksi saat käyttöösi Samblan lainatuen, joka on henkilökohtainen puhelinpalvelu lainoihin liittyvissä kysymyksissä.

Palvelun materiaalit lähetetään sinulle valitsemasi digitaalisen kanavan välityksellä. Voit missä tahansa vaiheessa perua jäsenyytesi niin halutessasi ottamalla yhteyttä Samblan asiakaspalveluun tai painamalla kaikissa saamissasi viesteissä olevaa peruutuslinkkiä.

Jos harkitset lainan ottamista, on Sambla markkinoiden yksi varteenotettava vaihtoehto, jonka avulla saat kilpailutettua usean lainantarjoajan kerralla. Hakemuksen tekeminen toimii helposti netissä, eikä se sido sinua mihinkään. Samblaan on myös helppoa olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Ajantasaiset yhteystiedot löydät heidän verkkosivuiltaan.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Sambla

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Zmarta logo
Hakeminen ei maksa mitään
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved