logo
Lainasumma
1 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
6,99 - 30,42 %
Min. ikä
23 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Bank Norwegian

Bank Norwegian aloitti toimintansa vuonna 2007. Yritys rekisteröitiin Oslossa ja tarkoituksena oli luoda luottokortti, joka olisi rekisteröity suoraan lentoyhtiö Norwegianin kanta-asiakasohjelmaan. Syksyllä 2007 Norja antoi Norwegianille luvan toimia pankkina. Muutama kuukausi myöhemmin, Norwegian Bank avasi verkkopankin, joka oli kaikkien asiakkaiden käytössä. Vastaanotto asiakkaiden keskuudessa oli melko lämmintä ja sen takia vuonna 2013 avattiin toiminta Ruotsissa. Vuonna 2015 toiminta laajeni myös Suomen sekä Tanskan alueelle, jolloin Bank Norwegianista tuli täysin pohjoismaalainen pankki. Tällä hetkellä pankilla on yli 1.5 miljoona asiakasta, jotka käyttävät pankin palveluja säästöasioissa, kulutusluottoasioissa sekä luottokortteja koskevissa asioissa. Pankki on ollut digitaalinen aina alusta asti. Tämä on mahdollistanut toiminnan yksinkertaisuuden ja jatkuvan kehittymisen palvelukokonaisuuksien tuottamisessa. Käytössä ovat viimeisimmät teknologiset ratkaisut, jotka takaavat prosessien automatisoinnin sekä itsepalvelumahdollisuuksien mutkattoman toiminnan. Tämä kaikki muodostaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Bank Norwegianilla on myös tarjolla luottokortti melko hyvillä ominaisuuksilla. Siihen sisältyvät mm. 60 päivän koroton takaisinmaksuaika, ilmainen matkavakuutus, ostoksista saa kerättyä cash-pointseja sekä saa itse valita oman PIN-koodin. Tämä kaikki on maksutonta, jopa käteisnostot.

Bank Norwegianilla on asiakaspalvelua Suomeksi verkossa tai puhelimessa. Puhelinajat ovat arkisin klo 11.00 ja 17.00 välillä. Yhteydenotto onnistuu myös sähköpostitse tai valmiilla lomakkeella, joka löytyy pankin nettisivuilta. Käytössä on myös pankin oma sovellus, jolla onnistuu hoitamaan asioita yhtä helposti kun tietokoneellakin

Hakuehdot

Hakeakseen lainaa hakijan pitää täyttää tietyt ehdot ja ne ovat seuraavat. Hakijan pitää olla vähintään 23-vuotias, hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen on täytynyt kuulua Suomen väestörekisterijärjestelmään vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi Bank Norwegian tarkistaa hakijan luottokelpoisuuden. Madolliset lisäliitteet toimitetaan pyynnöstä ja ne voivat olla esimerkiksi palkkakuitit ym. Lainan voi hyväksyä verkossa omilla verkkopankkitunnuksilla.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Bank Norwegian

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved