logo
Lainapäätös nopeasti
Asiakaslähtöisyys
Vastuullista luotonmyöntöä
Lainasumma
1 - 4 000 €
Laina-aika
3 - 54 kuukautta
Todellinen vuosikorko
29,79 %
Min. ikä
25 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Ferratum

Ferratum Bank on suomalainen vuonna 2005 persutettu yritys, joka tarjoaa pankki- ja lainapalveluita asiakkailleen. Ferratum Bank on osa Ferratum Group-konsernia, joka toimii jo 23 eri maassa. Ferratum tukee yksityisten asiakkaiden taloutta kaikissa elämäntilanteissa, remontista yleiseen talouden hallintaan. Ferratum on palvellut jo yli 2 miljoonaa asiakasta.

Lainan hakeminen

Ferratumin kautta lainan hakeminen on hyvin helppoa ja ilmaista. Lainaa voit hakea seuraavasti:

  1. Valitse itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika Ferratumin lainalaskurista. Muista myös tutustua lainan ehtoihin, jotka löydät helposti Ferratumin sivuilta!
  2. Täytä lainahakemus. Huomaathan, että tarvitset suomalaiset pankkitunnukset hakemuksen tekemiseen.
  3. Jos saat lainatarjouksen, sinulla on kuukausi aikaa päättää hyväksytkö tarjouksen. Hyväksy tarjous, ja saat rahat tilillesi jo 1-2 päivän sisällä.

Ennen lainan myöntämistä Ferratum tarkistaa kaikkien lainanhakijoiden maksukyvyn, jotta lainan myöntäminen on turvallista molemmille osapuolille. Ferratumin lainatarjoukseen vaikuttaa muun muassa asiakkaan luottohistoria, asiakkaan tarjoamat tiedot hakemuksessaan, tulotiedot sekä kulutushistoria sekä koulutus- ja työtiedot.

Lainaehdot

Ferratumin kautta lainaa voi hakea vähintään 22-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot sekä puhdas luottorekisteri eli henkilöllä ei ole maksuhäirintämerkintöjä. Ferratumilla hakemuksen tekemiseen tarvitsee myös suomalaiset pankkitunnukset, sekä vakinaisen osoitteen Suomessa. Lainaa ei voida myöntää opiskelijoille tai työttömille.

Ferratum tarjoaa yksityisasiakkailleen lainaa 2000 eurosta 30 000 euroon asti, 1-10 vuoden takaisinmaksuajalla. Ferratumin kautta pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on mahdollista, jonka myötä lainanhakija säästää lainanhoitokuluissa sekä mahdollisesti auttaa asiakasta saamaan paremman koron lainalleen. Ferratumin kertalainan lainanhoitokuluihin kuuluu 5.90-9.90€/kk maksu. Maksumuistutusmaksu on 5€. Lainoihin ei ole sisällytetty piilokuluja, ja Ferratum on listannut kaikki lainoihin sisältyvät kulut verkkosivuilleen “hinnasto”-sivustolle.

Asiakaspalvelu

Ferratumilla on hyvin osaava ja kokenut asiakaspalvelu, joka vastaa kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin liittyen lainanhakuun sekä antaa vinkkejä yleisesti talouden hoitamiseen.

Asiakaspalvelua on saatavilla sekä suomen että englannin kielellä chat-palvelun kautta, puhelimitse tai sähköpostilla. Verkkosivuilta löytyvän chat-palvelun kautta on mahdollista myös valita yhteydenotto tavaksi WhatsApp-viestin tai Facebook Messenger-viestin. Puhelimitse asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin kello 9.00-17.00 numerosta 0800 166 208.

SpeakerCamera
14.29
Ferratum

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Ferratum

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved