logo
Lainasumma
1 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
9,5 - 9,92 %
Min. ikä
18 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

FreedomRahoitus

Freedom Rahoitus on suomessa sekä muissa pohjoismaissa toimiva lainanvälittäjän palveluita tuottava yritys. Yrityksen historia on tämä näkyy asiakastyytyväisyydessä sekä muissa tilastoissa. Freedom Rahoitus on lainoja vertaava ja kilpailuttava palveluntuottaja. Palvelu on puolueetonta ja tarkoitus on pitää asiakkaistaan huolta parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityksen prioriteetit ovat asiakastyytyväisyys ja sen takia palveluprosessit ovat läpinäkyviä ja jokaisen hakuprosessin yhteydessä asiakas saa itselleen henkilökohtaisen lainaneuvojan. Tällöin jokainen hakija saa apua ja neuvoja tarpeen tullen.

Freedom Rahoitus on alkanut toimintansa pohjoismaissa Ruotsista. Suomessa yritys alkoi toimia vuonna 2008. Ajan saatossa yritys on lanseerannut Zmarta-sovelluksen, jonka oli tarkoitus päästä paremmin käsiksi kansainvälistyville markkinoille. Vuonna 2016 Zmarta Group myytiin mediayhtiölle Bauer Media Group. Tämän kaupan myötä myös Freedom Finance siirtyi saman yrityksen omistukseen. Joten tällä hetkellä yrityksessä on vankka ammattitaito ja vakaa pohja yritystoiminnan toteuttamiseen. Asiakkaan näkökulmasta tämä luo turvallisuutta ja varmuutta palvelujen kokonaistuotossa.

Hakeminen

Lainan voi hakea puhelimessa asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista torstaihin klo 8-19 ja perjantaisin klo 8-17 tai nettisivuilla milloin vain. Puhelinasioinnissa saa henkilökohtaista opastusta ammattitaitoiselta asiakaspalvelijalta, jolloin kaikki hakuprosessiin liittyvät kysymykset voi esittää heti. Verkossa prosessi on tehty todella helpoksi ja siellä harvoin tarvitsee avustusta. Lainan hakeminen on kuluttajalle ilmaista eikä se sido mihinkään ennen kuin hyväksyy tarjouksen lainatarjoajalta.

Hakijan täytyy olla vähintään 20 vuotta vanha, luottotietojen on oltava puhtaat ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla pitää olla säännölliset tulot palkan tai eläkkeen muodossa. Lainaa voi hakea tuhannesta eurosta 60000 euroon. Takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta 15 vuoteen. Lainan hakemiseen edellytetään verkkotunnistautumista esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tunnistautua verkossa, se onnistuu myös tavallisella kirjeellä ohjeiden mukaisesti.

SpeakerCamera
14.29
FreedomRahoitus

Vaihtoehdot lainantarjoajalle FreedomRahoitus

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved