logo
Lainasumma
2 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,5 - 4,78 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Laina-Apteekki

Laina-Apteekki on suomalainen yritys, jonka kautta lainojen kilpailutus, niin uusille kuin vanhoille lainoille, on mahdollista. Se on perustettu juurikin lainan hakemisen helpottamiseksi ja käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Laina-Apteekilla on monia yhteistyökumppaneita, jotka ovat luotettavia pankkeja ja muita luotonmyöntäjiä. Lainat tulevat kuin apteekin hyllyltä, eli vaivattomasti ja erittäin nopeasti. Hakeminen on kaikille täysin ilmaista eikä se myöskään sido mihinkään, ennen kun valitset lainan ja hyväksyt lainatarjouksen. Jos käy niin, että mikään tarjous ei miellytä, voi ne kaikki hylätä. Lainojen kilpailutus on turvallista ja Laina-Apteekin asiakaspalvelu tarjoaa apua, kun kysymyksiä ilmenee.

Lainahakemuksen täyttämiseen löytyy Laina-Apteekin sivulta tarkat ohjeet, sekä paljon hyviä vinkkejä. Hakemukseen on tärkeä merkitä tiedot oikein ja vastata myös kaikkiin vaadittuihin kohtiin, jotta olisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa lainojen suhteen. Parhaan kokemuksen sivustolta saakin, kun hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja laina onkin jo melkein käytössäsi. Hakemuksen nopeuttamiseen voi myös hakija vaikuttaa itse huomattavasti ja siksi kannattaakin pitää tarvittavat ja viralliset asiakirjat valmiina (esimerkiksi palkkatosite ja verotuspäätös). Koska jokaisella lainantarjoajalla on omat kriteerit lainan myöntämiselle, Laina-Apteekki voi vain antaa vinkkejä, miten saada haluttu laina. Joskus laina on mahdollista saada helpoiten rinnakkaishakijan kanssa ja tähän liittyvät ohjeet ja vinkit ovat Laina-Apteekin sivuilla.

Asiakaspalvelu on toteutettu loistavasti, sillä sivustolla on jo valmiina lista kysymyksistä, joita on kysytty usein ja niihin myös kattavat vastaukset. Jos tästä osiosta ei löydä vastausta, on mahdollista soittaa asiakaspalvelunumeroon, joka on auki arkisin kello 9-16. Sivustolla on näiden lisäksi käytössä chat-ominaisuus, jonka löytää näytön alareunasta ja lomake, jos asia voi hetken odottaa ja vastauksen haluaa sähköpostiin.

Hakeminen

Laina-Apteekilla on kolme edellytystä, joiden tulee vähintään täyttyä, jotta hakemuksen voi jättää. Vähintään 20-vuoden ikäinen hakija, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä saa jätettyä hakemuksen lainantarjoajille. Nopealla hakemuksella voi hakea lainaa 2 000 eurosta 60 000 euroon lainaa ja takaisinmaksuajan voi valita yhden vuoden ja 15 vuoden väliltä. Lainojen yhdistäminen on vähintäänkin yhtä helppoa ja nopeaa.

SpeakerCamera
06.50
Laina-Apteekki

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Laina-Apteekki

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahoitu.fi logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved