logo
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Kilpailuta lainoja ilmaiseksi
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Lainasumma
2 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,5 - 4,87 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

LainaParkki

LainaParkki on suomalainen yritys, joka tarjoaa nopeaa lainojen vertailupalvelua asiakkailleen eri käyttötarkoituksiin, kuten uutta autoa tai esimerkiksi lomareissua varten. LainaParkki tarjoaa luotettavaa palvelua yhteistyössä useiden eri lainantarjoajien kanssa. Lainan hakuprosessi on todella nopea eikä sido hakijaa mihinkään ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Eli jos saamasi lainatarjoukset eivät miellytä, et ole velvoitettu hyväksymään yhtään tarjousta. Laina hakemuksen jättäminen on täysin maksutonta eikä lainatarjouksen hylkäämisestä myöskään koidu ylimääräisiä kustannuksia. Jos kuitenkin päädyt hyväksymään jonkun lainatarjouksista, lainasopimus allekirjoitetaan suoraan lainantarjoajan kanssa eikä LainaParkki puutu asiaan lainan allekirjoittamisen jälkeen. Palvelu on toimiva ja luotettava. Nettisivujen helppokäyttöisyys tekee hakemisesta yksinkertaista ja nopeaa. Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat helposti esillä ja hyvin selitettynä sivustolla.

Lainaehdot

Lainaa hakiessa hakijan on täytettävä tietyt ehdot. Hakeakseen lainaa hakijan on oltava vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset palkkatulot. Säännöllisiin palkkatuloihin lasketaan myös eläketulot sekä työttömyystuet. Lisäksi hakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jos edellä mainitut ehdot täyttyvät on lainan hakeminen LainaParkin kautta mahdollista. Hakijalta toivotaan myös tarkkuutta hakemuksen täyttämisessä. On erityisen tärkeää, että kaikki tiedot ovat kohdallaan lainan myöntämistä varten. Hakijan täytyy muistaa, että lainanmyöntäjä tekee lainapäätöksen, oli se sitten myönteinen tai kielteinen, hakijan tarjoamien tietojen perusteella.

LainaParkin kautta voit hakea lainaa eri käyttötarkoituksiin, kuten lomamatkaa, uutta autoa tai asunnon remonttia varten. Lainaa voidaan myöntää aina 60 000 euroon saakka 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Pienin mahdollinen haettava lainasumma on 1000 euroa ja lainan takaisinmaksuaika 1 vuosi. Parhaimmat korot saat kuitenkin hakemalla suurempaa laina summaa, kuten yli 5000 euroa, tai yhdistämällä pienemmät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lopullinen lainasumma riippuu aina lainanantajasta ja hakijan toimittamista tiedoista.

Asiakaspalvelu

LainaParkilla on hyvin palveleva asiakaspalvelu, joka mielellään vastaa asiakasta askarruttaviin kysymyksiin koskien lainan hakuprosessia. Yrityksen sivuilla on sekä chat-palvelu, että yhteydenottolomake, jonka avulla asiakas voi olla yhteydessä LainaParkkiin. Jos kuitenkin haluat keskustella tarkemmin lainaamiseen liittyvistä asioista, palvelee asiakaspalvelu myös puhelimitse arkisin kello 9.00-16.00 numerosta 03-41092000.

SpeakerCamera
08.02
LainaParkki

Vaihtoehdot lainantarjoajalle LainaParkki

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved