logo
24 luotonantajaa
Nopea prosessi
Ilmainen
Lainasumma
500 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,9 - 20 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Lendo

Lendo on johtava Pohjoismaissa toimiva lainojen vertailuun ja välittämiseen erikoistunut yritys. Lendo toimii osana Pohjoismaiden suurinta mediakonsernia, Schibstedia. Suomessa Lendo on toiminut jo vuodesta 2014 alkaen, ja Suomen konttori sijaitsee Helsingissä. Suomen lisäksi yrityksellä on toimintaa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Itävallassa ja Espanjassa.

Lendon päätarkoitus on auttaa kuluttajia löytämään paras mahdollinen lainatarjous usein eri lainantarjoajien joukosta. Lendon avulla kuluttaja löytää helposti omalle taloudelleen parhaiten sopivan lainan, ja säästää samalla aikaa ja vaivaa. Lainanhakija saa vain yhdellä hakemuksella usean lainantarjoajan lainatarjouksen tiivistettynä samaan luetteloon. Lainantarjoajien tarjoukset voivat vaihdella huomattavasti korkojen ja takaisinmaksuaikojen suhteen, jonka vuoksi lainojen vertailu on erittäin tärkeää. Lendon kautta lainahakemuksen täyttäminen on kuluttajalle täysin ilmaista ja toimii samalla tavalla kuin pankin kautta lainan hakeminen.

Lainan hakemisen vaiheet

Lendon kautta lainan hakeminen on helppoa ja ilmaista. Lainan hakeminen tapahtuu kolmessa eri vaiheessa, jotka ovat tarkemmin lueteltu alla:

1) Täytä lainahakemus Lendon verkkosivuilla. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Huomioithan, että olet täyttänyt kaikki olennaiset tiedot hakemukseen. Jotta hakemus voidaan hyväksyä, on erittäin tärkeää, että olet täyttänyt tarvittavat tiedot asianmukaisesti ja oikein.

2) Vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat eri lainantarjoajien lainatarjoukset hyvin nopeasti, usein saman tien mutta vähintään 24 tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Tarjoukset ovat voimassa 30 päivää hakemisesta, ja pääset tarkastelemaan tarjouksia kirjautumalla tunnuksillasi Lendon palveluun.

3) Valitse itsellesi sopivin lainatarjous. Rahat saat tilillesi hyvin nopeasti, usein jo muutamien tuntien kuluessa.

Lainan hakuehdot

Lendon kautta on mahdollista hakea lainaa aina 500 eurosta 60 000 euroon asti, 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka ovat kuitenkin vähintään 791 euroa kuukaudessa. Hakijalla täytyy myös olla suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoite. Lendon kautta voi hakea lainaa 500 eurosta 60000 euroon saakka. Lendon kautta on mahdollista myös hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, niin sanottuna yhteishakijana. Yhteishakijan täytyy täyttää samat edellä mainitut ehdot kuin normaali hakijakin.

Asiakaspalvelu

Lendon osaava ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään jos asiakkaalle herää kysymyksiä lainan hakuprosessiin liittyen. Palveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse kellon ja vuorokauden ympäri.

SpeakerCamera
08.02
Lendo

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Lendo

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved