logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Kilpailuta laina ilmaiseksi
Lainasumma
1 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,5 - 20 %
Min. ikä
20 vuotta
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
2 vuotta
Todellinen vuosikorko (arvio)
12.25%
Lainakulut (arvio)
265,13 €
Kokonaissumma (arvio)
2 265,13 €
Kk. maksu
94 €
yli 24 kuukautta
Aloita hakemus
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 5 vuotta takaisinmaksuajalla, on 14,9 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 83 587 €. Todellinen vuosikorko on 4,5 - 20 %

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka on suunniteltu vertaamaan eri rahoituslaitoksen lainavaihtoehtoja asiakkaidensa puolesta. Rahoitu.fi pyrkii auttamaan lainanhakijaa ja lainantarjoajaa löytämään toisensa helposti ja nopeasti. Lainanhakija pääse itse valitsemaan juuri hänen taloudelleen sopivimman lainan eri pankkien lainatarjouksista, jotka Rahoitu.fi kilpailuttaa asiakkaalleen. Palvelu on kuluttajalle turvallinen, nopea ja täysin maksuton. Rahoitu.fi tekee yhteistyötä yli 20 luotettavan ja tunnetun rahoituslaitoksen kanssa, joilla kaikilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Rahoitu.fi palvelun luotettavuudesta ja laadusta kertoo palvelulle myönnetty avainlippumerkki. Avainlipun ansainneet palvelut ovat suunniteltu juuri suomalaisia kuluttajia varten.

Lainan hakuprosessi Rahoitu.fi kautta

Koko lainan hakuprosessi tapahtuu verkossa kirjautumalla OmaRahoitu.fi-palveluun. Rahoitu.fi tarjoaa yhden hakemuksen täyttämällä asiakkailleen mahdollisuuden olla kontaktissa useamman rahoituslaitoksen kanssa yhtä aikaa jopa reaaliajassa. OmaRahoitu.fi palvelussa asiakas pystyy perehtymään eri rahoituslaitosten lainatarjouksiin ja vertailla niitä. Lainanhakija pystyy hyväksymään lainan verkossa tehtyään päätöksen valitsemastaan lainasta.

Näin haet lainaa helposti:

Valitse haluamasi lainasumma Rahoitu.fi sivustolla olevalla lainalaskurista. Voit myös muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa omaan taloudelliseen tilanteeseesi nähden.

Täytä hakemus, johon menee muuttama minuutti. Hakemukseen merkitään kaikki tulot ja velat. Pankki tai rahoituslaitos saattaa pyytää lähettämään tositteet liittyen ilmoitettuihin palkkatuloihin.

Valitse sopivin lainatarjous, jotka löydät OmaRahoitu-sivustolta. Rahoitu.fi on kilpailuttanut lainat valmiiksi puolestasi. Lue tarkemmat lainaehdot ja valitse itsellesi paras lainatarjous.

Rahat maksetaan tilillesi jopa saman arkipäivän aikana.

Lainojen yhdistäminen ja rinnakkaishakija

Rahoitu.fi tarjoaa lainanhakijoille mahdollisuuden yhdistää pienemmät lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, joka on yleensä asiakkaan kannalta edullisempi vaihtoehto. Lainojen yhdistäminen vähentää lainanhakijan palvelu- ja lainanhoitomaksuja, sekä mahdollistaa pienemmän koron saannin lainalle.

Lisäksi, lainaa on mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijaa voidaan käyttää tilanteessa, jossa hakijan omat tulot ovat pienet tai haettava summa on suurempi kuin 10 000 euroa. Lainan saaminen on helpompaa rinnakkaishakijan kanssa, sillä hakemuksessa otetaan huomioon molempien hakijoiden tulot. Rinnakkaishakijan täytyy olla luottokelpoinen ja täysi-ikäinen lainaa haettaessa. Rinnakkaishakija on vastuussa lainasummasta yhdessä lainanhakijan kanssa. Tämä tarkoittaa, että rinnakkaishakija on vastuussa lainan takaisinmaksusta jos lainanhakija estyy maksamasta lainaa.

Lainan ehdot

Lainan hakeminen Rahoitu.fi palvelun kautta edellyttää, että hakija on vähintään 20-vuotias, säännölliset eläke- tai palkkatulot omaava henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Luottokelpoisuuden tarkistamista varten lainanhakija virallinen ja vakituinen asuinpaikka on oltava Suomessa.

Rahoitu.fi kautta lainaa voidaan myöntää 2000 eurosta 60 000 euroon asti 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Rahoitu.fi tarjoaa paremmat lainaehdot ja kuluttajaystävällisemmät korot yli 5000 euron lainasummille.

Asiakaspalvelu

Rahoitu.fi asiakaspalvelu auttaa esimerkiksi lainan hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Lainanhakija saa henkilökohtaista asiakaspalvelua puhelimitse numerosta 03-41092000 tai sähköpostitse. Rahoitu.fi palvelun käyttö on lainahakijoille ilmaista, nopeaa sekä turvallista. Rahoitu.fi käyttämä järjestelmä täyttää tietoturvasuojaa koskevat standardit ja tietoturvariskien mahdollisuus on minimoitu.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Rahoitu.fi

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved