logo
Lainasumma
300 - 600 €
Laina-aika
4 kuukautta
Todellinen vuosikorko
20 - 26,3 %
Min. ikä
20 vuotta

HUOM: Tämä Moneezy kampanja on päättynyt

Valitettavasti tämä Moneezyn kampanja on päättynyt, mutta olemme löytäneet sinulle mahdollisen korvaavan vaihtoehdon. Klikkkaa tästä nähdäksesi muut lainavaihtoehtomme.

Sisällysluettelo

Vivus.fi

Vivus on palvelu, joka tarjoaa lainaa asiakkailleen. Yritys toimii 17 eri maassa ympäri maailman. Joten kokemusta on eri rahoitusmarkkinoista sekä erilaisista tilanteista. Tämän ansioista palvelukokonaisuus on pystytty viilaamaan mutkattomaksi ja helpoksi kuluttajalle. Suomessa toiminta on alkanut vuonna 2009 henkilöasiakkaille ja vuonna 2015 palveluja laajennettiin täyttämään myös yritysasiakkaiden tarpeita. Tällä hetkellä palveluja tarjoaa Vivus ja Vivus luotto.

Yrityksen palveluissa on erikoisuutena ensimmäinen laina, joka on täysin kuluton ja koroton. Eli asiakas palauttaa sen, mitä on lainannutkin. Tällä varmistetaan, että asiakas luo tilin, jolla voi jatkossa hakea erisuuruisia lainoja ja valita missä ajassa kykenee maksamaan niitä pois. Ensilainalle summa vaihtelee 10 eurosta 400 euroon. Takaisinmaksuaika voi olla mikä vaan  1 päivästä 30 päivään. Kun tämä summa on lainattu ja maksettu takaisin, pystyy jatkossa lainaamaan isompi  summia aina 2010 euroon asti takaisinmaksuajalla, joka voi olla maksimissaan 61 päivää. Takaisinmaksettavan summan suuruus kuluineen riippuu lainan määrästä sekä takaisinmaksuajasta.

Asiakaspalvelu mielellään vastaa kaikkiin kysymyksiin, esimerkiksi liittyen lainaan, lainanhakuun sekä takaisinmaksuaikoihin. Henkilökunta on osaavaa ja hyvin koulutettua antaa ammattimaisia vastauksia sekä vinkkejä taloudenhallinnollisissa kysymyksissä. Heidät saa kiinni chatissä, joka löytyy yrityksen verkkosivulta. Siellä pääsee reaaliajassa keskustelemaan asiakaspalvelijan kanssa. Sähköpostitse on kaikista varminta kysyä mieltä askarruttavista asioista, koska silloin saa vastauksen kirjallisena, jolloin siihen on aikaa tutustua. Jos edellä mainitut vaihtoehdot eivät käy, asiakaspalvelijaan voi olla yhteydessä arkisin puhelimitse klo 09.00 ja 17.00 välillä.

Kuka on oikeutettu hakemaan lainaa

Lainan hakemisen edellytykselle on olemassa muutama kriteeri. Hakijan on oltava vähintään 20 vuotias. Hakijalla on oltava omalle nimelle avattu pankkitili ja on oltava osoite, jossa asuu Suomessa. Tämän lisäksi jokaisen hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan, joten maksuhäiriömerkintää ei myöskään saa olla.

SpeakerCamera
13.10
Vivus.fi

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Vivus.fi

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Rahalaitos logo
Nopea ja ilmainen hakuprosessi
Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaa
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved