logo
Hakeminen ei maksa mitään
Hakeminen vie vain 2 minuuttia
Hakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään
Lainasumma
1 000 - 60 000 €
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Todellinen vuosikorko
4,41 - 20 %
Min. ikä
20 vuotta
1 000 €
60 000 €
Laina-aika
2 vuotta
Todellinen vuosikorko (arvio)
12.21%
Lainakulut (arvio)
264,12 €
Kokonaissumma (arvio)
2 264,12 €
Kk. maksu
94 €
yli 24 kuukautta
Aloita hakemus
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 6 vuotta takaisinmaksuajalla, on 9,92 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 13 158 €. Todellinen vuosikorko on 4,41 - 20 %

Sisällysluettelo

Zmarta

Zmarta on lainanvälityspalveluihin erikoistunut yritys, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta on osa Zmarta Group konsernia, johon kuuluu myös Suomessa toimiva Freedom Rahoitus.

Zmartan toiminta perustuu lainojen kilpailuttamiseen asiakkaiden hakukriteereiden perusteella, jotta joka asiakkaalle löytyy juuri hänen taloudelleen sopivin lainatarjous. Zmartan palvelu on asiakkaille helppokäyttöinen ja ilmainen, eikä sido asiakasta mihinkään ennen lainan allekirjoittamista lainanmyöntäjän kanssa. Zmarta ei itse myönnä lainaa eikä voi vaikuttaa lainanmyöntäjän ja hakijan väliseen lainasopimukseen. Zmarta tekee yhteistyötä yli 25 luotettavan ja turvallisen pankin ja rahalaitoksen kanssa, joka varmistaa hyvän palvelukokonaisuuden sekä mutkattoman toiminnan asiakkaiden kanssa alusta loppuun saakka.

Laina vaihtoehdot ja hakuohjeet

Zmartan kautta on mahdollista hakea monia erilaisia lainatarjouksia sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Zmartan kautta voit hakea muun muassa vakuudetonta pikalainaa, matkalainaa, käyttölainaa, remonttilainaa sekä autolainaa.

Lainan hakeminen on helppoa seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  • Valitse tarvitsemasi lainamuoto, esimerkiksi yllä mainituista lainamuodoista, joista saat lisätietoa Zmartan kotisivuilta
  • Valitse haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika helposti Zmartan sivustolta löytyvästä lainalaskurista
  • Täytä tarvittavat henkilötiedot (henkilötunnus, yhteystiedot, työllisyystilanne, kuukausimenot, asumismuoto ja vuokra sekä lainan käyttötarkoitus)
  • Jos haluat paremman lainatarjouksen, kannattaa harkita yhteishakijaa lainalle. Yhteishakijan avulla pienet tulot omaavan on helpompi saada suurempia lainasummia. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso
  • Odota vastausta rahoituslaitoksilta. Voit saada hyväksytyn lainapäätöksen jo samana arkipäivänä, mutta yleensä prosessiin menee 1-2 arkipäivää.

Zmartan kautta on mahdollista myös yhdistää jo olemassa olevat pienlainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen auttaa hakijaa saamaan mahdollisesti paremman koron lainalle ja säästää tilinhoito- sekä kuukausimaksuissa.

Lainan määrä ja hakijaehdot

Zmartan kautta lainaa haettaessa hakijan edellytetään olevan ainakin 20 vuotta täyttänyt, säännölliset palkka- tai eläketulot omaava henkilö, jolla ei ole maksuhäirintämerkintöjä.

Zmartan kautta lainaa voi saada 1 000 eurosta 60 000 euroon asti 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Jokainen rahoituslaitos ja pankki tarjoaa omat korkonsa ja lainaehdot, joihin Zmarta ei vaikuta.

Asiakaspalvelu

Zmartan asiakaspalvelu koostuu ammattitaitoisesta ja osaavasta henkilökunnasta, joka antaa mielellään vinkkejä raha-asioiden hoitoon liittyen sekä auttaa yleisesti lainan hakuprosessissa.

Zmartan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse tai verkkosivuilla olevan chat-palvelun kautta, jonka avulla voit keskustella asiakaspalvelijan kanssa reaaliajassa. Asiakaspalveluun voi myös olla yhteydessä puhelimitse ma-to 8.00-18.00 ja pe 8.00-17.00 numerosta 09 4241 4444.

Vaihtoehdot lainantarjoajalle Zmarta

Omalaina logo
Lainapäätös heti
Useita lainatarjouksia
Lue lisää
Axolaina logo
Hakemus ei sido sinua mihinkään
Ilmainen hakemus
Lue lisää
Unolaina logo
Useita eri pankkeja
Valitse laina itse
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved