Emil Kjær

Emil Kjær

General Manager

Käytän asiantuntemustani edistääkseni finanssialaa. Olen valmistunut Etelä-Tanskan yliopistosta ja työskennellyt General Managerina Intelligent Bankerilla vuodesta 2013. Tänä aikana olen auttanut yli 500.000 maailmanlaajuista käyttäjää heidän taloudellisten tarpeidensa kanssa.

Mitä yli 10 vuoden kokemukseni lainoista on opettanut minulle:

  1. Arvioi aina taloudellinen tilanteesi:: Ennen kuin haet lainaa, tulee sinun AINA arvioida sen hetkinen taloudellinen tilanteesi, jotta näet onko sinulla ylipäätään tarvetta lainalle. Arvioi tarkaan, voisitko kattaa kulun tai sijoituksen olemassaolevilla säästöilläsi tai säätämällä budjettiasi ja säästämällä päämäärätietoisesti jonkin aikaa.

  2. Vertaile lainantarjoajia: Tutki eri lainantarjoajia ja vertaile niiden korkoja, kuluja sekä ehtoja toisiinsa. Tarkista myös asiakaspalautteet, mutta ole varovainen, sillä ihmiset voivat antaa huonoja arvosteluja myös lainanantajille, joilta he eivät saaneet lainaa. Se ei tarkoita, että lainantarjoaja olisi huono.

  3. Lue pikkupräntti: Lue lainatarjous tarkasti läpi, erityisesti kohdat lainan takaisinmaksun ehdoista, koroista sekä muista maksuista. Pyri ymmärtämään lainan käyttöehdot kokonaisuudessaan ennen kuin sitoudut ottamaan lainan.

  4. Lainaa vain sen verran, kuin sinulla on tarve: Näin saat lainasi maksettua nopeammin pois ja pidät sen kulut mahdollisimman alhaisina.

  5. Tee takaisinmaksusuunnitelma: Ennen kuin otat lainaa, tee realistinen, budjettiisi sopiva suunnitelma siitä kuinka aiot maksaa lainan takaisin. Varmista, että pystyt maksamaan tarvittavat maksut ajallaan, jotta vältät ylimääräiset maksut ja korkokulut.

  6. Ota selvää vaihtoehdoista: Mihin aiot käyttää lainan? Eri lainoilla voi olla korkeat korot ja lyhyet takaisinmaksuajat. Jos harkitset esimerkiksi lainaa auton ostamiseen, voi paras ratkaisu olla tarkoitukseen sopiva autolaina.

  7. Lainaa vastuullisesti: Käytä lyhyen aikavälin lainaa ainoastaan lyhyen aikavälin, kiireellisille taloudellisille tarpeille. Älä käytä näitä lainoja säännölliseen taloudelliseen tarpeeseen tai pitkän aikavälin talousratkaisuna, sillä nämä saattavat johtaa sinut velkakierteeseen.

  8. Pyydä talousneuvontaa: Jos sinulla on velkaongelmia tai olet epävarma mikä toimintatapa sinulle sopisi parhaiten, voit harkita talous- tai luottoneuvojan kanssa keskustelua.

Intelligent Banker, yritys Moneezy takana, on yksi alan johtavista toimijoista. Se on saanut useita palkintoja, kuten Børsens Gazelle –palkinnon vuosina 2014-2018, Væksthus Syddanmarks kasvupalkinnon vuonna 2018 sekä EY:n Vuoden Yrittäjä tunnustuksen vuonna 2016.

Artikkelit on kirjoittanut Emil Kjær

29. tammikuuta 2024
Lainojen riskit nykyisessä taloustilanteessa: mitä asiantuntijat sanovat
Lainojen riskit Suomessa. Lue mitä asiantuntijat sanovat lainojen riskeistä lainanottajalle erityisesti nykyisessä taloustilanteessa. Valmistaudu lainanhakuun.
Lue lisää
22. tammikuuta 2024
Kaikki määräaikaistalletuksista
Määräaikaistalletus on yksi turvallisimmista sijoitusmuodoista. Se ei kuitenkaan sovi kaikille. Autamme sinua ymmärtämään niiden plussat ja miinukset.
Lue lisää
15. tammikuuta 2024
Kuinka tunnistat huonon lainan
Tunnista huono laina. Vältä ylimääräiset kulut ja mahdollinen taloudellinen taakka. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka tunnistat huonon lainan lainaviidakossa.
Lue lisää
8. tammikuuta 2024
Korot: vaihtuva vs. kiinteä
Lainaa voi saada niin kiinteällä kuin vaihtuvallakin korolla. Se, kumpi on parempi riippuu tilanteestasi. Selvitämme molempien pääpiirteet tässä artikkelissa.
Lue lisää
1. tammikuuta 2024
Todellisen vuosikoron ymmärtäminen voi auttaa sinua lainan valitsemisessa
Tiedätkö mikä vuosikorko on? Se kannattaa. Tässä artikkelissa selvitämme mitä se tarkoittaa ja kuinka vuosikoron ymmärtäminen auttaa sinua lainojen vertailussa.
Lue lisää
25. joulukuuta 2023
Opas energiaremonttiin
Estä lämmön karkaaminen - tee kotiisi energiaremontti. Samalla säästät selvää rahaa lämmityskuluissa. Valmistaudu remonttiin kunnolla. Lue vinkkimme täältä.
Lue lisää
18. joulukuuta 2023
Nyt tulevat älykkäät kodit
Nauti älykkään kodin tuomasta helppoudesta, mukavuudesta sekä energiatehokkuudesta. Voit ohjata kotiasi mistä vain mobiililaitteellasi. Lue lisää täältä.
Lue lisää
11. joulukuuta 2023
Osakemarkkinat: vinkkejä aloittelijalle
Osakemarkkinoille sijoittaminen kannattaa. Lue 5 vinkkiämme sijoittamisen aloittamiseen. Aloita sijoittaminen tänään ja ala kasvattamaan omaisuuttasi.
Lue lisää
4. joulukuuta 2023
Top 5 talousmokaa, jotka sinun on hyvä välttää ennen 30. ikävuotta
Älä tee niinkuin minä. Kokemuksemme mukaan nämä talousmokat sinun kannattaa välttää nuoruudessasi. Hyvällä pohjalla oleva talous kantaa pitkälle tulevaisuuteen.
Lue lisää
27. marraskuuta 2023
Kuinka neuvotella palkankorotus
Palkkakeskustelu jännittää monia. Maksimoi mahdollisuutesi palkankorotukseen ja valmistaudu perusteellisesti palkkaneuvotteluun. Me neuvomme kuinka toimia.
Lue lisää
20. marraskuuta 2023
Omistaja vs. vuokralainen - hyödyt ja haitat
Vuokrakiinteistö vai omistuskiinteistö? Molemmisa on hyötyjä ja haittoja. Käymme ne läpi perinpohjin, jotta saat tarvittavat tiedot päätöksesi tekemiseen.
Lue lisää
13. marraskuuta 2023
Mikä ihmeen inflaatio ja miten se vaikuttaa elämäämme?
Inflaatio voi kuulostaa pelottavalta. Siksi sinun on hyvä tietää, mitä se tarkoittaa ja mistä se johtuu. Näin voit varautua sen vaikutuksiin. Me neuvomme!
Lue lisää
6. marraskuuta 2023
Plussat ja miinukset, kun maksat lainan takaisin etuajassa
Lainan takaisinmaksu etuajassa on houkutteleva ajatus. Mutta kannattaako se loppupeleissä? Olemme koonneet tietomme yhteen paikkaan. Lue vinkkimme artikkelista.
Lue lisää
30. lokakuuta 2023
NFT – uusin sijoittamisen trendi
NFT:t ovat viimeisin digitaalinen trendi ja niihin sijoittaminen kiinnostaa ympäri maailmaa. Ole perillä mitä kahvipöydässä puhutaan - lue artikkeli.
Lue lisää
23. lokakuuta 2023
Selvitä millainen sijoittaja olet
Sijoittajan tulee tuntea itsensä. Oletko valmis ottamaan paljon riskiä vai oletko enemmän turvallisuudenhakuinen? Autamme selvittämään sijoittajaprofiilisi.
Lue lisää
16. lokakuuta 2023
Kuinka voit parantaa luottoluokitustasi
Luottoluokituksesi vaikuttaa saamiisi lainaehtoihin Suomessa. Luottoluokitusta on kuitenkin mahdollisuus parantaa. Kokemuksemme mukaan nämä vinkit tepsivät.
Lue lisää
9. lokakuuta 2023
Mitä tarkoittaa taantuma?
Taantuma kuulostaa vaaralliselta ja lama sitäkin pahemmalta. Mutta mitä ne tarkoittavat? Lue lisää täältä ja ymmärrä paremmin mitkä seikat johtavat taantumaan.
Lue lisää
2. lokakuuta 2023
Sijoittamismuodot
Sijoita osakkeisiin, rahastoihin, kiinteistöihin tai kryptoihin. Selvennämme eri sijoitusmuotojen piirteitä, jotta löydät sopivimman tavan kerryttää omaisuutta.
Lue lisää
25. syyskuuta 2023
Mikä on luottoluokitus?
Onko sinulla tarvetta parantaa luottoluokitustasi? Mikä se on? Lue täältä, mitä se tarkoittaa ja mihin luottolaitokset sitä käyttävät osana lainaprosessia.
Lue lisää
18. syyskuuta 2023
Maksuhäiriömerkintä poistuu aikaisempaa nopeammin - uusi laki tulee voimaan joulukuussa 2022
Jopa 400 000 suomalaista saa helpotusta arkeen, kun uusi luottotietolaki tulee voimaan joulukuussa 2022. Täältä näet mitä vaikutuksia uudistuksella on.
Lue lisää
11. syyskuuta 2023
5 helppoa tapaa säästää rahaa
Kaipaatko vinkkejä säästämisen aloittamiseen? Kerromme viisi parasta vinkkiämme, joista säästämisen aloittamine on helppo aloittaa osana normaalia arkea.
Lue lisää
4. syyskuuta 2023
Taloudelliset tavoitteet tulevalle vuodelle
Taloudellisten tavoitteidesi toteuttaminen ei ole vaikeaa. Näillä vinkeillä pääset nopeasti toteuttamaan haaveitasi - olivat ne sitten suuria tai pieniä!
Lue lisää
28. elokuuta 2023
Vinkkejä opintojen aloitukseen – opintolaina avuksi tiukoissa tilanteissa
Parhaat vinkit taloutesi seurantaan opiskelijana. Neuvoja opiskelijan säästämiseen ja budjetointiin. Ota opintolaina avuksesi vasta viimeisenä oljenkortena.
Lue lisää
21. elokuuta 2023
Uuden ajoneuvon rahoitus: autolaina, osamaksu vai leasing?
Uusi auto kiikarissa, mutta rahat eivät löydy suoraan pankkitililtä. Lue lisää suosituimmista saatavilla olevista rahoitusvaihtoehdoista ja valitse sopivin.
Lue lisää
14. elokuuta 2023
Apple Card -luottokortti. – Saa enemmän irti arjestasi.
Apple on tehnyt sen taas. Yritys tuo markkinoille uuden tuotteen: Apple Card -luottokortin. Digitaalinen, luotettava maksukortti suoraan puhelimeesi.
Lue lisää
7. elokuuta 2023
Budjetoi kuin ammattilainen: 5 henkilökohtaisen taloussuunnittelun mallia
Tee säästämisestä helppoa! Budjetoi kuin ammattilainen. Kerromme viisi eri tapaa, joilla saat budjetoitua rahasi tehokkaasti ja taloutesi raiteilleen.
Lue lisää
31. heinäkuuta 2023
Yhteinen tili: plussat ja miinukset
Tilienne yhdistäminen voi yksinkertaistaa taloutesi budjetointia, mutta se voi myös aiheuttaa haasteita. Luettuasi tämän tiedät toimiiko yhteinen tili teille.
Lue lisää
24. heinäkuuta 2023
Rahoituslaitoksia on useita erilaisia
Rahoituslaitoksia on montaa eri tyyppiä. Ne tarjoavat palveluita asiakkailleen. Tutustu eri rahoituslaitoksiin, jotta voit hyödyntää niitä taloutesi hoidossa.
Lue lisää
17. heinäkuuta 2023
Varaudu ennalta arvaamattomaan ja säästä! Budjetoi seuraavan kuuden kuukauden tulosi
Eikö säästäminen ole vahvuutesi? Haaveiletko kuitenkin suuremman summan säästämisestä? Lue täältä miksi sinun on kannattavaa aloittaa säästäminen jo tänään.
Lue lisää
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved